İhtiyar.
Üye
Kızı bulduk aynı evde yasama sorunu kaldı bi![]()
Bu da çok ayrı bi mesele tabi [emoji3]
#
Kızı bulduk aynı evde yasama sorunu kaldı bi![]()
Mahallede olan her şey'i bilirlerOnlar haber ajansı
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlıklarla din konusunu bağlayanlar olursa zaten o kadar saçma olurÜlkenin neden gelişmediğini açıklayan mükemmel bir tartışma ortamı devam edin eğlenceli oluyor.

Din konusuna bağlanmışta o yüzden konuya din ekleniyorsa bende dinsizim dedimKonu nerden nereye dönmus bune
Satanist ataist teist mayisy

Aslında insan kendisinden eminse, tamamen tanıma aşamasındaysa, alışma sürecindeyse iyi ama konu yakın temasa geçerse o kişiyle, iş ciddi bir boyuta geçerTabi ki uygun bir durum değil. Sakıncalı..
#
Bir kızla birliktelik önemli değil, beraber olmakta önemli değil, bulmak ve olması en kolayı, asıl önemli olan iki insanın uyumudur. Bunun zor yanı aynı insanla ömür geçirmek evlenmek yoksa geriye kalan tüm yönleri kolay. Bir kadınla konuşmak, muhabbet etmek, dertleşmek zor değildir, bundan ne utanın, ne sıkılın nede korkun asıl kadınlarla konuşmak kolaydır, size destek olur derdiniz, sorununuz varsa, biz erkeklerde genele bakarsak, erkeksin sen ne olacak deriz ama kadınlarda böyle değil işte, sorununuzu çözer, yardımcı olmaya çalışır. Tek sorun işi abartılı boyutlara götürmeyin, düşüncelerinizi kadına bölüm bölüm anlatın, bir erkekten daha iyi dinleyecektir. Genele bakarsak böyle tabi burnu havada, aklı bir karış havada olan kadınlarda var, yok değil. Böyle versiyonun ne erkeği çekilir zaten nede kadını. Kadınların kavgasına hiç denk gelmeyin, hayattan soğursunuzKızı bulduk aynı evde yasama sorunu kaldı bi![]()
Biz erkek kavgasında direkt kafa göz dalmaya başlarız ama kadınların kavgası, laf dalaşı, birbirlerinin ayağını kaydırma, kin dolu cümleler, bibirlerinden öc almalar, kavgalarının sonuda gelmez en fazla saçını başını yoluyorlar

orası öylede benim durum farklı yoksa mesele değil kız kendi geliyor zaten konuşmak içinMahallede olan her şey'i bilirler
Arkadaşlıklarla din konusunu bağlayanlar olursa zaten o kadar saçma olur
Din konusuna bağlanmışta o yüzden konuya din ekleniyorsa bende dinsizim dedim
Aslında insan kendisinden eminse, tamamen tanıma aşamasındaysa, alışma sürecindeyse iyi ama konu yakın temasa geçerse o kişiyle, iş ciddi bir boyuta geçer
Bir kızla birliktelik önemli değil, beraber olmakta önemli değil, bulmak ve olması en kolayı, asıl önemli olan iki insanın uyumudur. Bunun zor yanı aynı insanla ömür geçirmek evlenmek yoksa geriye kalan tüm yönleri kolay. Bir kadınla konuşmak, muhabbet etmek, dertleşmek zor değildir, bundan ne utanın, ne sıkılın nede korkun asıl kadınlarla konuşmak kolaydır, size destek olur derdiniz, sorununuz varsa, biz erkeklerde genele bakarsak, erkeksin sen ne olacak deriz ama kadınlarda böyle değil işte, sorununuzu çözer, yardımcı olmaya çalışır. Tek sorun işi abartılı boyutlara götürmeyin, düşüncelerinizi kadına bölüm bölüm anlatın, bir erkekten daha iyi dinleyecektir. Genele bakarsak böyle tabi burnu havada, aklı bir karış havada olan kadınlarda var, yok değil. Böyle versiyonun ne erkeği çekilir zaten nede kadını. Kadınların kavgasına hiç denk gelmeyin, hayattan soğursunuzBiz erkek kavgasında direkt kafa göz dalmaya başlarız ama kadınların kavgası, laf dalaşı, birbirlerinin ayağını kaydırma, kin dolu cümleler, bibirlerinden öc almalar, kavgalarının sonuda gelmez en fazla saçını başını yoluyorlar
Bir kadınla tanışmak zor olanı değil, asıl zor olan uzun beraberlik, evlilik ve yuva kurmak en güzel yanı da bu![]()
Haklı.Kızı bulduk aynı evde yasama sorunu kaldı bi![]()
Sana kız mı yokHaklı.
Hadis olması gerekiyor. 1 erkek 1 kadın baş başa ise 3. kişi şeytandır diye. hele ki genç iken şakaya gelmez... anne babaların dikkat etmesi gereken bir konu.sonra leyla sınava hırsla çalışıyor olayına döner iş Allah muhafaza.Günah günah
Evlenmeden el ele tutuşmak bile günah iken aynı evde yaşamak ha
Abooooo
Di mi @DarkredBlue61 hocam
YokSana kız mı yok
Bizimkiler
Yurtdışından bile
gelin alıyolar
Endonezya'dan
Vietnamdan
Vs.vs
Vardır Vardır Öyle Deme. Ne Demişler Her Malın Bir Alıcısı Vardır.Bu Konumuzada Gelirsek Her Selamnın Bir Nasıibi Vardır İlla kı.Ha Allah Yazmamıştır Ona Bişey Diyemem Elizabet Devam Ke.Diğer Türlü Nasibi Aramakta Lazım Tabi
Ben oturduğum yerde bekliyorumAramakta Lazım

borç harç bi şekilde olacak yapacak bişey yok. bizim bi akraba derdi ahmet babana söyle baba elimde kaldı beni evlendir derdi. rahmetli olduBen oturduğum yerde bekliyorum
Gelen yok
Aramaya durumum yok
Kontörün mü yok deme
Faturalı hat kullanıyom
Büyüklerim diyor sana gız bulak
Paran var mı
Doğru düzgün işin var mı
Vs. Vs.
Öl daha iyi diyip gidiyolar
Boşuna Suriye demiyodum ben
Filistin tabi daha iyi olur da
Sokmazlar beni
Allah rahmet eylesin şimdi sende öyle söyle napalım yada pilava gaşığı saplayı ver yiter gayri de. düzgün bir iş bulursan ara ara bul ama ev bark sıkıntı biraz kira vs.YooBunlara efsane sanatçılar diyorsunuz
Neden bu kadar doldun ustat. Zaten. Kadini bulduk da evlenmesi kaldi bu zamanda.Sadece buna mı takıldın. Zengin fakir ayrımı var. Arkadaş kazığı var, zengin olma hevesiyle nikahsız yaşamak var, doğan sıpaların kimlik sorunu var.
Mesaj birleştirildi:
Nikahsız derken dini inanca çekmeyin. Nikahsız olursa erkek ayrılırsa kadını sokağa atar hak talep edemez. Hakkını almak için babalık testi ve mahkemelere baş vuruyorlar. Nikah olsaydı. Nafaka var, çocuk bakımı yardımı için adamın anasını ağlatıyorlar. Erkek evlenmeden dostuz deyip beraber yaşar, kadın güzelliğine güvenip zengin hayatı yaşamak için dost hayatını kabul eder. Tv dizisi gibi 2 yıl a ile dost, sokağa atılınca b ile dost hayatı kısaca kucaktan kucağa zengin hayatı....
Tam Anlamayamadım. Helal Haramı Kım Neye Göre Şekillendirmiş Açar Mısın?Zenginler yapınca helal, züğürtler yapınca haram mı? Ünlü olupta böyle yaşayan örnekler var. Bunlara efsane sanatçılar diyorsunuz. Tavrınız züğürtlere yetiyor. Kadınlar fakirlerle yaşamaz ki. Evli olursa Ünlüler boşanırsa servetlerini kaybediyor bunu bilenler dosttuz diyor. 3-5 yılda sıpaları doğuyor. Bu tür kadınlar zengin hayatı yaşıyorum gerisi boş diyor sonra arkadaş kazığı yiyorlar.
evlendir

eko sever şirtakı mı neydi kankanla gidersin silivriye tabi :PMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızben yunanistana gitsem
Miçotakisin akrabasıyla evlensem
olası bir Türkiye Yunanistan savaşı engellenmiş olur
beni eurolara boğmanızı istiyorum
@remixtik
ağzından yel alsıneko sever şirtakı mı neydi kankanla gidersin silivriye tabi :P
kımmış bu konyalı acep
sen zaten gonyalı değilsin ki sende bi gayserilik var ama çözemedim. bir ara e devletten kütüğü at bakalım nedir ne değildir. bu kadar pintilik normal değil panpa.ağzından yel alsın
gonyalıyı bilmiyom
yüksek olasılıkla benim
atalarımdan değildir