***BlackrosE***
Üye
-
Konu Sahibi
-
Böyle uzatmaya hiç gerek yok. Bence sade ve çok daha doğal olan "Benimle Evlenir misin?", her kadını etkiler. (Etkiler çünkü içinde sihirli kelime evlilik geçiyor. Hiçbir kadın hayır demez)
evde kalmamak için de de tam olsun
Böyle uzatmaya hiç gerek yok. Bence sade ve çok daha doğal olan "Benimle Evlenir misin?", her kadını etkiler. (Etkiler çünkü içinde sihirli kelime evlilik geçiyor. Hiçbir kadın hayır demez)
Kuşkusuz. Bayanların başka kriterleri de vardır. Ama bu iki kelimeyi duyan bir kadının en azından bir yumuşama göstereceği kesin.her benimle evlenir misin diyene evet demez bayanlar:
Kuşkusuz. Bayanların başka kriterleri de vardır. Ama bu iki kelimeyi duyan bir kadının en azından bir yumuşama göstereceği kesin.
Bu arada tebrikler ve hayırlı olsun jöly.
Test??? Erkeğin evlilik teklifi karşısında, içi içine sığmayan ama bunu erkeğe belli ettiği takdirde, "ulaşılması zor" imajının zedeleneceğinden endişe eden kadınlar, bir de erkekleri test mi ediyorlar? Adam "benimle evlenir misin?" diyor, kadın hala onu sınamakla uğraşıyor. Daha ne yapsın erkekler?öncelikle teşekkürler ben dikkat etmemiştim
ikincisi her bayan bir değildir yumuşamaz ama öyle gösterip erkeği test ederler
Test??? Erkeğin evlilik teklifi karşısında, içi içine sığmayan ama bunu erkeğe belli ettiği takdirde, "ulaşılması zor" imajının zedeleneceğinden endişe eden kadınlar, bir de erkekleri test mi ediyorlar? Adam "benimle evlenir misin?" diyor, kadın hala onu sınamakla uğraşıyor. Daha ne yapsın erkekler?
Tamam, ben dersimi aldım ve sustum.şunu unutma erkekler hayatları boyunca fark etmeden hep teste tabiidir: :
Ay ben hiç test etmemiştim.. Evlenme teklif ettiğinde küt diye kabul etmiştim.. Tüh yaaa.. Kaçırdım fırsatıı..
Bu arada birkaç evlenme teklifi, evlenme teklifinden ziyade evlat edinme teklifine benzemiş.. Bana böyle hem kızım hem annem olur musun deseydi, ağlardım valla..
Demek ki yanlış yapmışsın. keşke jöly'e danışsaydın.Ay ben hiç test etmemiştim.. Evlenme teklif ettiğinde küt diye kabul etmiştim.. Tüh yaaa.. Kaçırdım fırsatıı..
Bu arada birkaç evlenme teklifi, evlenme teklifinden ziyade evlat edinme teklifine benzemiş.. Bana böyle hem kızım hem annem olur musun deseydi, ağlardım valla..
Demek ki yanlış yapmışsın. keşke jöly'e danışsaydın.: :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?