Evlenirseniz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

die4you.

Üye
Düşünüyoruz ailecek hatta adınıda ''maxicep'' ikinci isminide ''şifremiz'' olucak.
Büyüdükçe rütbe vericez.

Neyse gerçeğe dönelim,zaman ne gösterirse şimdilik planımız yok onunla ilgili.

spartuas

Üye
Çocuk yapılmazmı yaa tövbee knuya bak

Tepkiler: vapur dumanı

TheCower

Üye
En az üç tane ama önce bi tane tabi kesmezse bakarız

minoo

Üye
Gelin gelin
Cehennemdeki malikaneme hepinizi beklerim

İlk misafir benim galiba

----------Eklendi @ 19:19:12 ---------- Yazıldı @ 19:12:15 ----------

Konu için de yorum yapayım. Birisi ''Şu kadar çocuk yapın'' dedi diye onu dinleyecek değilim. Benim çocuğumun bakımını kendisi yapmayacak zira..

Evlenir evlenmez çocuk da istemem. Biraz gezip tozmak gerek. Ama bebekleri de çok severim. İsterim olmasını.

Konu Sahibi

Nedense bu yorumun tüm kızların ortak sözü ; ''evlenince hemen cocuk istemem ama bebekleri severim,isterim ' gibi

Nedense bu yorumun tüm kızların ortak sözü ; ''evlenince hemen cocuk istemem ama bebekleri severim,isterim ' gibi

Ya olay çok kolay iki tane bebek resmi,video,bebis konusması göster kızlar tav hemen
-Ne zaman yapiyoruz?

Konu Sahibi
Ahahah Esra'yı bi tek ben ikna edebilirim

minoo

Üye

Ben 'çocuğum hiç olmasın' demiyorum farkındaysan. O yüzden isterim dedim. Gerçekten bebekleri, çocukları çok severim. Ama evlenir evlenmez de istemem diyorum. Biraz keyfime bakmak isterim. Açıklayıcı olmuştur umarım..

Önce beni büyüt sonra da ......

Sözlerinize dikkat ederseniz sevinirim

Konu Sahibi

Açıklanılıcak bi durum yok zaten cümleniz gayet açık, bu konuda resmi olmanıza gerek yok sonuc olarak sohbet için açıldı bu konu..
Heh ben böyleyin diyosanız tabi oaly değişir, sakalarımızı tek taraflı yaparız bişey değişmez.

takılıyor pınar yaa kızma sen espriden anlarsın

minoo

Üye

Benim resmiyetim sana değildi yahu sen neden alındın