Evlenirseniz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

aşireti bölümlere ayırcam 10!arlı guruplar halinde her semte bir gurup lambalara 1 ayda kral benim

Bu durumda olgunlaşmak en iyisi. Kalkıp da 20 - 25 yaşında çocuk yaparsanız işiniz zor. İlk önce eşinizi tanımalısınız. Çok acı çekebilirsiniz, aranızda sorun olursa çocuğunuza erken yansır, hiç iyi bir sonuç doğurmaz. Yaş olarak demeyeyim de, evlendikten 5 - 6 sene sonra çocuk yapılması bence uygun. Sorumuz da "Evlenirseniz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?" imiş, evlenmenin %50'si aşk nedeniyle ise diğer %50'si evin meyvesi olan çocuk olmalı.

Tepkiler: vapur dumanı
anlamadığım siz bu çocuğu planlı mı yapıyorsunuz. istediğiniz zaman mı çocuk olucak. ya eşiniz hamile kaldı napcan
tabi 5,6 sene eşinizle hiç bir şey yapmazsanız o zaman olabilir. (diye düşünüyorum)

ya hersey bitti bi çocuk yapma sorunumu kaldı sanki

8 karı alcam biri resmi 7'si imam
her ülkeden bi tane uluslararası çalışalım

Tepkiler: enginzz

__xXx__

Üye
8 karı alcam biri resmi 7'si imam her ülkeden bi tane uluslararası çalışalım
aynı imamdan kıydırma bari nikahı islama göre en fazla 3 mu 4 mü ne eş sahibi olunabiliyormuş öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Praetor

Emekli Yönetici
Zaten evlenmekteki asıl sebebim çocuktur. Yoksa ne bozacağım rahatımı

bak benden olan biri daha.tebrik takdir teşekkür ederim...

Praetor

Emekli Yönetici
Aynen ya
Gez toz eğlen işte...
İlla tapuda arsa alır gibi senetlemeye ne lüzum var değil mi

pelın_

artık bende düşünmüyorum heyy
yaşasın bekarlık valla sultanlıkmıs

Tepkiler: enginzz

enginzz

Üye
aynen kuzum

Tepkiler: pelın_

pelın_

ye iç coş ohhh

waycell

Üye

aynen öyle partnerinle birlikte olmak işçin yasal izin istiyosun

hep derler ya anne baba olunca anlarsınız diye gerçektende anlaşılıyor onların bize yaptıklarını bizde çocuklarımıza yapacaz yasal izin dahil buna