Evlenirseniz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

Konu Sahibi
Cocuksuz aile, meyvesiz ağaca benzer derler.. Ama ben istemiyorum

KenJ!

Üye
erkek olsun kız olmasın gider bi erkeke arkadaş bulur falan ama kzı olursa adına iffet koyarım namusu şerefi iffeti için yaşasın gidip şimdikler gibi ......... olmasın okusun okumuş .......... olur akıllı olmazsa

Krofessional

evlenmedende olur en iyisi çocukların ikiz olması bence ikiz oğullarım bide ablaları

evlenmeme neden olabilecek tek şey bi gün çocuklara olan sevgime yenik düşmem olurdu sanırım...

çocuk sahibi olmak için çocuk yapmak gerekmez. Çocuk sahibi olmak için evlenmek gerekir.
çocuk sahibi olmak için birilerin daha önce çocuk yapmış olması gerekir.
Ama her çocuk yapan çocuk sahibi olcak diye bişey yok
kısaca özetleyecek olursak çocugu olan dul birisyle evlenilirse çocuk yapmadan cocuk sahibi olunur

Tepkiler: vapur dumanı
tebrik ediyorum.noktayı koydun!

Eski sevgilim 11 tane yapmak istiyodu ya internetten isimlere bakmış 11 tane çok güzel isim beğenmişmiş hepsini koymak için çocuk yapmak istiyordu..

Belkide amacı futbol takımı kurmaktı artık bilmiyorum

Eski sevgilim 11 tane yapmak istiyodu ya internetten isimlere bakmış 11 tane çok güzel isim beğenmişmiş hepsini koymak için çocuk yapmak istiyordu..

Belkide amacı futbol takımı kurmaktı artık bilmiyorum
kesinlikle futbol takımı kurmak amacı....

pelın_

11 mi ohh

2 tane olsun bizim olsun
kartak çişem

bu nası soru arkadas zevk meselesı ısteyen yapar

enginzz

Üye
walla bence evlenmek sacma hayatını resmen zından edıyosun bıde cocuk yaptın mı bır omur boyu muhebbet hapıs cezasına carptırılıyorsun