Evlat Edinip Herkese Örnek Olan Ünlüler

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Evlat Edinip Herkese Örnek Olan Ünlüler
Politikacıdan oyuncuya, sporcudan şarkıcıya ünlülerin evlat edinme öyküleri... Dünya üzerinde birçok yerde anne-baba sevgisinden yoksun kalan yüzlerce çocuk var. Bu çocuklar için yapılabilecek en iyi şey; birer aileleri olmasını sağlamak! Ancak evlat edinmek kolay bir iş değil! Maddi, manevi ve yasal birçok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. H2'nin haberine göre tüm bunların üstesinden gelip kimsesi olmayan bir çocuğu hayata kazandıran o kadar çok ünlü var ki... İşte politikacıdan oyuncuya, sporcudan şarkıcıya bu ünlüler ve evlat edinme öyküleri...



ANGELINA JOLIE - BRAD PITT
Amerikalı ünlü yıldız Angelina Jolie, 1996-1999 yılları arasında İngliz aktör Jonny Lee Miller ile evli kalmıştı. Jolie, 2000 yılında Amerikalı aktör Billy Bob Thornton ile evlendi ve onunla birlikte Kamboçya'dan Maddox Chivan isimli 1 yaşındaki çocuğu evlat edindiler. Jolie 2003 yılında boşandı ve Maddox'un velayetini aldı. Daha sonra 2004 yılında birlikte rol aldığı Mr. & Mrs. Smith filminde Brad Pitt ile tanıştı. 2006'da Shiloh Nouvel isimli bir kız dünyaya getirdi. (Shiloh Brad ve Angelina'nın biyolojik kızıdır.) Angelina ve Brad çifti, daha sonra Etiyopya'dan Zahara Marley ve Vietnam'dan Pax Thien isimli iki çocuğu daha evlat aldı. Geçtiğimiz hafta da Fransa'da (isimleri Vivienne Marcheline ve Knox Leon olan) ikizlerini dünyaya getirdi. (Böylece Angelina ve Brad çiftinin 3 biyolojik çocuğu oldu.) Dünyanın en ünlü çifti böylece 6 çocuklu kocaman bir aile oldu. Ancak Angelina, daha önce birçok kez 14 çocuğu olmasını istediğini vurgulamıştı. Bu nedenle çiftin evlat edinmeye devam edeceği düşünülüyor.



BURT REYNOLDS - Aktör
50'den fazla film ve 200'den fazla televizyon programında aktör, yönetmen ve yapımcı olarak yer alan Reynolds'ın bir evlat edindiği erkek çocuğu var. Reynolds, bugüne dek iki kez evlendi ve birçok ilişki yaşadı. Aktrist Judy Carne ile 1963-1965 arası evli kaldı. İkinci evliliği aktrist Loni Anderson ile oldu. 1988 ve 1993 yıllarında da onunla evli kaldı. Reynolds ve Anderson, evliliklerinin ilk yıllında 'Quinton' isimli bir erkek çocuk evlat edindi. Çiftin boşanmaları ise o zamanlar çok konuşulmuştu.


MEG RYAN - Aktrist
Dünyada olduğu kadar ülkemizde de sevilen başarılı oyuncu Meg Ryan, 1991 yılında aktör Denniz Quaid ile evlendi. Çiftin, 1992 yılında Jack Henry isimli bir oğlu oldu. Çift 2001 yılında boşandı. Ryan'ın ismi daha sonra sıksık Russel Crowe ile duyuldu. Ryan, Ocak 2006'da yeni bir ev satın aldı ve Çin'den bir kız çocuğu evlat edinip bu evde onunla yaşamaya başladı. Bir yaşından küçük bu kız çocuğunun orjinal adı Charlotte True'ydu. Ancak Ryan bu ismi değiştirip çocuğuna 'Daisy' ismini koydu.




TOM CRUİSE - NİCOLE KIDMAN - Aktör - Aktrist
Tom Cruise ve Nicole Kidman, 'Days of Thunder' (Yıldırım Günleri) filminin çekimlerinde birbirlerine aşık oldular. Çift, 1990 yılında evlendi. (Tom Cruise'un ikinci evliliğiydi. Birinci eşi Mimi Rogers'tan boşandı.) Cruise ve Kidman, Isabella Jane (1992 doğumlu) isminde bir kız ve Connor Antony isminde (1995 doğlumlu) bir erkek çocuk evlat edindi. Çift dah sonra 2001 yılında boşandı. Çocukların velayeti Tom Cruise'da kaldı. Cruise daha sonra Kate Holmes'la evlendi ve Suri adını verdiği bir kız çocukları dünyaya geldi. Nicole Kidman da 2006 yılında şarkıcı Keith Urban'la evlendi. Kidman, geçtiğimiz haftalarda 'Sunday Rosa' adını verdiği bir kız çocuğu doğurdu.



STEPHEN SPİELBERG - Yönetmen
Ünlü yönetmen Spielberg, Indıana Jones'un castını yaparken tanıştığı aktrist Kate Capshaw ile evlendi. (İlk evliliğini aktrist Amy Irving ile yapmıştı.) Spilberg'in, 4'ü biyolojik çocuğu olmak üzere toplam 7 çocuğu var. Amy Irving ile evliliğinden olan çocuğu Max Spielberg, şu anki karısı Kate Capshaw'tan olan, Sasha, Sawyer ve Destry Spielberg, yönetmenin biyolojik çocukları. Onun dışında Spielberg'in Theo ve Mikaela Spielberg adında evlat edindiği iki çocuğu ve eşinin önceki evliliğinden olan Jessica Capshaw isimli bir üvey kızı var.


SHARON STONE - Aktrist
1992 yılında oyandığı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) filmi ile bir fenomene dönüşen Sharon Stone ikinci evliliğinde bir evlat edindi. (İlk evliliğini 1984 yılında Michael Greenburg ile yapmıştı.) 1998 yılında evlendiği editör Phil Bronstein ile birlikte adı Roan Joseph olan 2 yaşındaki bir erkek çocuğunu evlat edinmişlerdi.








RONALD REAGAN -Amerika Birleşik Devleti eski başkanı
Ronald Reagn, 1940 yılında aktrist Jane Wyman'la evlendi ve 1941 yılında çiftin Maureen adında bir kızları oldu. 1945 yılında ise Reagan ve Wyman çifti Michale isimli bir erkek çocuğu evlat edindi. 1947 yılında Reagan'ın eşi ikinci bir kız çocuğu dünyaya getrdi. Ancak minik Christine, prematüre olarak doğdu ve sadece bir gün yaşadı. Reagan ve Wyman, 1948'de boşandı. Eski Amerika Başkanı 1952 yılında aktrist Nancy Davis ile evlendi. Bayan Davis,evlendiklerinde hamileydi. Davis, aynı yıl Patti isimli bir kız dünyaya getirdi. 1958 yılında ise, Ron adındaki ikinci çocukları dünyaya geldi. Böylece Reagan, toplam 4 çocuk sahibi oldu.




MICHAEL PFEİFFER - Aktrist
Michael Pfeiffer, 1981 yılında Peter Horton ile evlendi ve çok geçmeden boşandı. Pfeiffer, 1993 yılında Claudia Rose isimli bir yaşın basmamış bir kız çocuğunu evlat edindi. Arıdndan ünlü 'Chicago Hope' ve 'Ally McBeal' dizilerinin yaratıcısı prodüktör David E. Kelley ile evlendi. 1994 yılonda ise Kelley ile Pfeiffer'in biyolojik çocuğu dünyaya geldi.





MADONNA - Şarkıcı- Aktrist
Madonna'nın basına yansıyan birçok ilişkisi oldu. 1985 yılında ünlü aktör Sean Penn'le evlendi ancak 1987'de bu evliliğe son noktayı koydu. Aktör Carlos Leon ile olan beraberliğinden Lordes Leon isimli bir kızı oldu. Madonna birçok ilişkiden sonra 1999 yılında kendini romantik bir aşkın içinde buldu. İngiliz senaryo yazarı ve yönetmen Guy Ritchie ve Madonna, 2000 yılında İskoçya'da evlendi. Çiftin, 2000'de doğan Rocco isimli ve evlat edindikleri David isimli Malavili çocukları oldu. Madonna'nın Afrika ülkesi olan Malawi gezisi sırasında, David isimli zenci bir çocuğu evlat edinmesi ile tüm dünya basınında yeniden gündeme oturmasını sağladı. Ülkede evlat edinme yasalarının olmaması Madonna'ya sıkıntılı günler yaşamasına neden oldu. Madonna, tüm bu zorluklara rağmen, 'Malawi'den 10 çocuğun daha annesi olurum' dedi.



NİLÜFER - Şarkıcı
Evlat edinmek ülkemizde yaygınlaşmasa da Türkiyede'de evlat edinen ünlüler var. Bunlardan en bilineni, Türk pop müziği sanatçısı Nilüfer. Nilüfer'in Ayşe Nazlı adını verdiği bebeğine kavuşmayı iki yıl bekledi. 2000 yılında Ayşe Nazlı'sına kavuşan Nilüfer artık kendisini anne gibi hissettiğini ve yaşamını bebeğine göre programladığını söylüyor.









 
CEREN

CEREN

Üye
takdire alayik davranışlar inşallah ülkemızde de yaygınlaşır
 


Üst Alt