Evinin salonuna yüzme havuzu yaptırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evinin salonuna yüzme havuzu yaptırdı

Erzincan'da 55 yaşındaki Erdin Yılmaz Peker evinin salonuna yaptırdığı yüzme havuzu ile sıcaklara çözüm buldu. Peker, "İşten geldikten sonra hemen kendimi havuza atarak günün yorgunluğundan kurtuluyorum" dedi.

Ticaretle uğraşan Erdin Yılmaz Peker, iki yıl önce Cumhuriyet Mahallesi 429 Sokak numara 23’te depreme dayanıklı, 160 metrekarelik tek katlı müstakil ev yaptırdı. Peker, 3 oda, 1 salondan oluşan evin 40 metrekarelik salonunundan ayırdığı 21 metrekarelik bölümünü ise 35 metreküp su alan havuza dönüştürdü. Erdin Yılmaz Peker, kış mevsiminde şark köşesi olarak kullandığı havuzun suyunu haftada bir değiştiriyor.

İŞTE O EV

[video]http://haber.video.mynet.com/detay/Evinin_salonuna_yuzme_havuzu_yaptirdi/1277071/[/video]

Evde havuz olması nedeniyle misafirlerinin hiç eksik olmadığını belirten Peker, "Havuz daha çok evin dışında yapılıyor. Ben de evi yaptırırken önce bahçe içine düşündüm. Ancak bahçede temiz tutmak mümkün değil. Bu nedenle salondan bir bölümü havuz için yaptırdım. Böylelikle yazın serinleyebileceğimiz bir ortam oluştu. Kışın da bu alanı şark köşesi olarak değerlendiriyoruz. İşten geç geliyorum. Havalarda oldukça sıcak hemen salondan havuza geçip serinliyorum. Arsası ile birlikte 215 bin liraya mal olan evi satarsam, dubleks ev yapacak ve havuzu üst kata taşıyacağım" diye konuştu.

Peker’in akrabası Yılmaz Alacaatlı ile oğlu 9 yaşındaki Dağlan Alacaatlı da yaz tatili için geldikleri kentte günlerinin büyük bir bölümünü havuzda geçirdiklerini söyledi.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve bu_rakrak

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
türk zekası diye boşuna demiyolar :D :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tvde ızledım hatta kardesımle yorum yaptık
yok abi aslında teras katın olcak oraya yaptrcan guneste alcak ustu acık falan dıye:d:

• Beğen
Tepkiler: jejep
jeosalih

jeosalih

Üye
Aha bu aklıma gelmişti.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
tvde ızledım hatta kardesımle yorum yaptık
yok abi aslında teras katın olcak oraya yaptrcan guneste alcak ustu acık falan dıye:d:

kesinlikle katılıyorum terasta olacak süper olur pc de orda olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aynen :good:

• Beğen
Tepkiler: AbdulkadirAvan
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
:).

Dafny

Dafny

Üye
Ben de istiyorummm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
ultrayer6

ultrayer6

Üye
duvarlar nem kapmasın sonra???

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Güzel fikir :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
zenginlik böyle bir şey olsa gerek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...