Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evın Babasını Cıleden Cıkarın (oyun)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli
Üye
Konu Sahibi
Evın Babasını Cıleden Cıkarın (oyun)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
slayer
Üye
zormuş... 95 yaptım en fazla...
Gokhan43
Üye
Nasıl oynanacak bu yaw
slayer
Üye
fincanı kır...
gazeteyi kes...
adamın içtiği şeyin içine şurup gibi seyi gök.. Yada kadın o şeyi taşırken kediyi yak... (bu çok güzel )
adamın anahtarlarını mikrodalgaya koy..
kakdüs var buzdolabının üstünde
ben bu kadar bulabildim...
Gokhan43
Üye
Ya bunun PC Oyunu vardı oyunu Neighbours From Hell di sanırım bitirmiştim bunu.Oynayınca çok zevkli oluyor ben bi oynayayım , zaten Sixers maçının dever arası , değerlendireyim.
Gokhan43
Üye
95 yaptım ama telefona da çare bulmak lazım
slayer
Üye
110 puan..
sixer maçımı_?? Lan varya... Kaç kaç ve kimle... Iverson iyimi_??
Gokhan43
Üye
Konuyu böldük
Sacremento - Sixers maçı , şimdi 3. çeyrek başladı , NBA TV canlı yayın.
Allen Iverson 27 sayıya oynuyor karçırma maçı zevkli maç
Maç 63-52 Sixers yeniyor , Sac. mola aldı
slayer
Üye
141
Kaçırmada nerde izleyim_?? Bizim uydularda görünmüyor.. Kart felan lazım heralde..
farukix
Üye
180 puan
adam çılgıla döndü
crazy_amigo06
Üye
baba mukemmelmiş yaw bi oyun vardı wood muydu neydi ismi unttum ev sahibini kızdırıon oda cok guzel di eline saglık
mAd_girL
Üye
en fazla 24 kızmıyo bu adam yafu
ChaLLenGeR
Üye
harbiden çok zevkli yaa
C@N
Üye
103 en fazla walla
slayer
Üye
<div class='quotetop'>(farukix @ Jan 25 2006, 07:48 PM) [post=263193]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
180 puan
adam çılgıla döndü
[/b][/quote]
neler yaptığını anlatırmısın...
ChaLLenGeR
Üye
ya arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz mouse ile 2 kere mi tıklayacağız ben sadece bardağı kırabildim
barabelli
Üye
Konu Sahibi
furukiz neler ettın bı sole ben 165 e fgeidim arkadaslar kedıyı yakacaz makasla gazete kesecez snra kaktusu koyacaz anahtarı ocakta ısıtacaz yemege acı bıde kedıyı yakma ıslemını kadın tam yemegı goturur ken yapın adamın kafaya dokuluo bide kahve makınasının fısıne dokunun adamı elektırık carpıyo bebegın arabasınıda yere atıcaz bn beunları bılıyorum okadar
farukix
Üye
başta bebeğe tıklayıp arapasını yere attırıyorsun
sonra kaktusu sandelyeye koyup
adam kahvesini almadan hemen ısıtıcıya bas su ısınsın adamın ağzı yanacak
sonra arapaya basıp düşecek sen bu arada gazeteyi kesiyorsun
sonra bebeği yine tıklayıp arapayı tekrar atıyosun yere sonra kadın kahvaltı hazırlıyor oradaki ilaçdan atıyorsun yemeğe
sonra adam gazetesinin kezilmiş yerinden bakarken sen hemen kediyi yakıyorsun micro dalganın yanında kiprit var
sonra bebeği yine tıklayıp arapayı attırıyorsun
kedi adamın üstüne atlıyor ve yanıyor
tabi bunu iyi ayarlaman gerek
yani kedi önce kadına çarpcacak
sonra telefon çalıyor
bunu çok iyi ayarlaman gerek adam konuşmayı bitirdikten kıza bir süre sonra anahtarı alıyor anahtarı adam almadan önce ocağı yakacan ve anahtarı biraz burada ısıtıcaz kırmızı olunca hemen masaya koyki adam alsın inşallah bişey atlamamışımdır.