BarcinSurmeli
Üye
Evet Yorumlayalım Bakalım. Güzel ancak durgun.
Bada. Aslında çok hızlı gelişen ancak ilgi yetersizliğinden dolayı sinir bozan işletim sistemi olarak açıklayabiliriz kendisini. Arayüzü ve stabil çalışmasına lafımız yok. Ancak uygulamadan yana çok canımız sıkkın. Samsung Apps'e yetti artık denecek kadar tema geldi ancak popüler ve güncel uygulama sayısı çok az. Kaliteli oyunlar var ancak fazla kaliteli
yani oynanabilir küçük oyun sayısı az örn angry birds vs... Skype Teamviewer Whatssup gibi uygulamaların olmamasıda bi hayli can sıkıcı.
Sonuç olarak bada'nın tek ümidi artık 2.0 Eğer 2.0'da da uygulama açıkları kapatılamazsa Andorid forever demek istiyorum. Samsung Wave I'imi satmamak için sadece bada 2.0 ı bekliyorum.
yani oynanabilir küçük oyun sayısı az örn angry birds vs... Skype Teamviewer Whatssup gibi uygulamaların olmamasıda bi hayli can sıkıcı.Sonuç olarak bada'nın tek ümidi artık 2.0 Eğer 2.0'da da uygulama açıkları kapatılamazsa Andorid forever demek istiyorum. Samsung Wave I'imi satmamak için sadece bada 2.0 ı bekliyorum.
herkezin ortak kanısı bada2 nin bizi tatmin edebileceği ama olmazsa da Android diyecez artık başka çare kalmadı. hazır Galaxy S II de çıkmışken