nerden bilim :D alttaki sen biliyomusn :D
AKATLI Üye kenanfast' Alıntı: ewet alttaki film izlemeyi sewermisin Genişletmek için tıkla ... ben film izlemeye bayılırımda alttaki sence kenanfast yanmadımı ???
kenanfast' Alıntı: ewet alttaki film izlemeyi sewermisin Genişletmek için tıkla ... ben film izlemeye bayılırımda alttaki sence kenanfast yanmadımı ???
Freestyle.Cod Üye AKATLI' Alıntı: ben film izlemeye bayılırımda alttaki sence kenanfast yanmadımı ??? Genişletmek için tıkla ... yasak kelimeden dolayı yandı alttaki benimle aynı görüşdemisin?
AKATLI' Alıntı: ben film izlemeye bayılırımda alttaki sence kenanfast yanmadımı ??? Genişletmek için tıkla ... yasak kelimeden dolayı yandı alttaki benimle aynı görüşdemisin?
huri$ Üye beni maxi ye getiren melegin bir konusu vardi onu gormek için uye olmam lazimdi oldum bende alttaki bahar geldi demi
beni maxi ye getiren melegin bir konusu vardi onu gormek için uye olmam lazimdi oldum bende alttaki bahar geldi demi
ebuş... Üye 1_ karım yok 2_bu soruya istesende ewet hayır cevabı veremessin alttaki okul hayatın bittimi ??
ebuş... Üye kemal21' Alıntı: Hayır alttaki hiç aşık oldun mu? Genişletmek için tıkla ... hayır demek yoktu ama yaa olmadım.. alttaki sen şuan alttamısın???
kemal21' Alıntı: Hayır alttaki hiç aşık oldun mu? Genişletmek için tıkla ... hayır demek yoktu ama yaa olmadım.. alttaki sen şuan alttamısın???