hayır beslemedim alttaki naber:ehe
lovestar Üye ØMê®' Alıntı: hayır beslemedim alttaki naber Genişletmek için tıkla ... dızzzzzzzzzzzt...hayır dediniz ve yandınız ömer bey... alttaki ömer'e ceza vermeli miyiz?
ØMê®' Alıntı: hayır beslemedim alttaki naber Genişletmek için tıkla ... dızzzzzzzzzzzt...hayır dediniz ve yandınız ömer bey... alttaki ömer'e ceza vermeli miyiz?
lovestar Üye hiç çaba göstermedim bunun için.hatta ayda bir konu açarım açmam diyebilirim... alttaki maxi yi sevdin mi?
hiç çaba göstermedim bunun için.hatta ayda bir konu açarım açmam diyebilirim... alttaki maxi yi sevdin mi?
lovestar Üye eh olmuş 2 yıl falan ama asla aktif bir üye olmadım herkes arada uğruycam diye başlar maxi bağımlılık yapar dikkatli ol...
eh olmuş 2 yıl falan ama asla aktif bir üye olmadım herkes arada uğruycam diye başlar maxi bağımlılık yapar dikkatli ol...
nr_melankolik Üye bakalım zamanla bağımlılık yapar mı bilmiyrum alttaki sen bağımlısı olmuşsun anladığım kadarıyla
lovestar Üye ben dudak tiryakisi gibiyim istediğim an bırakabilirim... alttaki nr isminle ilgili bir kısaltma mı?
huri$ Üye kimbilir birdahaki sefere cevap verir artik alttaki yalniz olunca ne yaparsin vakit gecmiyo
huri$ Üye ben zaten yazarim çok severim boyle bir yetenegim var iyi kotu alttaki sen dede buna benzer yetenekler varmidir
ben zaten yazarim çok severim boyle bir yetenegim var iyi kotu alttaki sen dede buna benzer yetenekler varmidir
huri$ Üye agrir tunç sanirsin kafana civi çakiyolar saga bakarsin sola bakarsin mecbur agiryi cekersin bir kahve içip dertle$ecek kimsesi olmazmi insanin benim yok i$te onun için agriyi cekerim alt senin varmi kankin dertlesebilecegin
agrir tunç sanirsin kafana civi çakiyolar saga bakarsin sola bakarsin mecbur agiryi cekersin bir kahve içip dertle$ecek kimsesi olmazmi insanin benim yok i$te onun için agriyi cekerim alt senin varmi kankin dertlesebilecegin