Hayır alttaki sana bir soru sorsam evet dermesin
Nillowa Üye Lina_TR' Alıntı: Hayır alttaki sana bir soru sorsam evet dermesin Genişletmek için tıkla ... ama sen yandın mı şimdi
Lina_TR' Alıntı: Hayır alttaki sana bir soru sorsam evet dermesin Genişletmek için tıkla ... ama sen yandın mı şimdi
Lina_TR Üye Sevmem alttaki en çok evet mi dersin hayırmı(hiçbiri kabul etmiyorum başka bişe bulun sananede kabul etmiyorum)
Sevmem alttaki en çok evet mi dersin hayırmı(hiçbiri kabul etmiyorum başka bişe bulun sananede kabul etmiyorum)
-LiveYourLife- Üye besLemez oLurmuyum hiç aLttakibi sorunun cevabı oLmak istesen evetmi oLurdun hayırmı edit: hiçbiri sıkkı yok
besLemez oLurmuyum hiç aLttakibi sorunun cevabı oLmak istesen evetmi oLurdun hayırmı edit: hiçbiri sıkkı yok
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi LiFe_MaSTeR' Alıntı: idare eder sen ? Genişletmek için tıkla ... Şimdi bu soruya evet bende iyiyim mi dersem kural bozuluyor , evet ben iyiyim de kimse demez ki , daha zor bişiler bulun
LiFe_MaSTeR' Alıntı: idare eder sen ? Genişletmek için tıkla ... Şimdi bu soruya evet bende iyiyim mi dersem kural bozuluyor , evet ben iyiyim de kimse demez ki , daha zor bişiler bulun
Lina_TR Üye Kimse bana evet dediremez ancak o oyun yan yana oynanır hızlı cvp vermek kaydıyla --------------- Ekleme --------------- LiFe_MaSTeR' Alıntı: idare eder sen ? Genişletmek için tıkla ... evet
Kimse bana evet dediremez ancak o oyun yan yana oynanır hızlı cvp vermek kaydıyla --------------- Ekleme --------------- LiFe_MaSTeR' Alıntı: idare eder sen ? Genişletmek için tıkla ... evet