Evet hayırlı yanıt veremiyorum ama :allalla::zong: Alttaki güne gülümseyerek mi başlarsın?
iremm Üye değil tabikide (duruma göre deişir ama) alttaki sinirlendiği anda her tarafı kırıp döktüğün oluyor mu?
değil tabikide (duruma göre deişir ama) alttaki sinirlendiği anda her tarafı kırıp döktüğün oluyor mu?
Yasminozz Üye evet...yoksa okumasamıydım..... alttaki; seninde keyfin bozuk mu bu aralar benim gibi ??
safakk Üye yoo aksine gıcır karne geçecek kadar gelmiş hava güzel kum güneş deniz kumsal daha noolsun alttaki hiç aldatıldın mı ??
yoo aksine gıcır karne geçecek kadar gelmiş hava güzel kum güneş deniz kumsal daha noolsun alttaki hiç aldatıldın mı ??
macline Üye Yaa Seli herkesden beklerdimde Bu soruyu Senin bana soracağını hiç beklemezdim ve bu kadar tesadüf olur yanii diyorum Yok Ne aldattım Nede aldatıldım. zaten sen biliyosun uzun uzun konuştuk Alttaki durduk yere bu aşk bitmiştir lafını ansızın duydugun oldu mu ?
Yaa Seli herkesden beklerdimde Bu soruyu Senin bana soracağını hiç beklemezdim ve bu kadar tesadüf olur yanii diyorum Yok Ne aldattım Nede aldatıldım. zaten sen biliyosun uzun uzun konuştuk Alttaki durduk yere bu aşk bitmiştir lafını ansızın duydugun oldu mu ?