Hayır.... Alttaki,haftasonu için plan yaptın mı?
safakk Üye evet cumartesi matamatik pazar ingilizce çalışacağım alttaki sence üstteki niye fiziği sevmiyo
X-LifeHard Üye belki fizik dersi yoktur EVET VEYA HAYIR DİYİLİCEK SORULAR SORUN MAXİCEPİ SEVİYORMUSUN?
safakk Üye öss yazı için evet para biriktirebilirsem yurt dışı yapıcam ama bu yaz için maalesef alttaki her iki elinle de yazı yazabiliyormusun
öss yazı için evet para biriktirebilirsem yurt dışı yapıcam ama bu yaz için maalesef alttaki her iki elinle de yazı yazabiliyormusun
toprakumit Üye X-FURKAN' Alıntı: HAYIR BİLMİYOM DENEMEDİM altaki sen Genişletmek için tıkla ... Ağzımla bile yazarım Peki alttaki sen ayağınla yazı yazabilirmisin
X-FURKAN' Alıntı: HAYIR BİLMİYOM DENEMEDİM altaki sen Genişletmek için tıkla ... Ağzımla bile yazarım Peki alttaki sen ayağınla yazı yazabilirmisin
X-LifeHard Üye Hemde çok çokta Güzel Oynarım Satranç Turnuvası Yapalım çok Süper Olur Alttaki Beni Tanıyormusun
safakk Üye tanımazmıyım benden sonraki tıfıl oğlan seni alttaki beni iyi tanıyomusun tanıyosan açıkla
X-LifeHard Üye TANIMAZMIYIM BENDEN ÖNCEKİ TIFIL OĞLAN --------------- Ekleme --------------- ALTTAKİ BENİ SEVİYORMUSUN ARKADŞA OLARAK
TANIMAZMIYIM BENDEN ÖNCEKİ TIFIL OĞLAN --------------- Ekleme --------------- ALTTAKİ BENİ SEVİYORMUSUN ARKADŞA OLARAK
safakk Üye arkadaşa değil arkadaş olarak evet alttaki sence üsttekini dövmeli mi yoksa sövmeli mi yoksa sevmeli mi
arkadaşa değil arkadaş olarak evet alttaki sence üsttekini dövmeli mi yoksa sövmeli mi yoksa sevmeli mi