Hayır. Alttaki hiç ata bindin mi?
kurt bey Üye ohooo üniversiteyi kopya çekerek bitirdim diebilirim acaip çekerim övünmek gibi olmasın alttaki yarınki gs fb maçını cimbom kazanır dimi ?
ohooo üniversiteyi kopya çekerek bitirdim diebilirim acaip çekerim övünmek gibi olmasın alttaki yarınki gs fb maçını cimbom kazanır dimi ?
perfectlover Üye Hayır. Fenerbahçe'miz kazanır ve kısmetse ben de orada olacağım. Alttaki hiç bir yunusun sırtında yüzdünmü?
Hayır. Fenerbahçe'miz kazanır ve kısmetse ben de orada olacağım. Alttaki hiç bir yunusun sırtında yüzdünmü?
perfectlover Üye Hayır. Alttaki hiç televizyonlara çıkıp Meriç Erkan gibi "Ahuuuuuuu" diye bağırdın mı?
MagNum Üye Konu Sahibi ßuna cevap vermiorum aLttakine direk iade jöly' Alıntı: Hayır işim olmaz.... alttaki magnumun yeni imzasını beğendin mi?: Genişletmek için tıkla ...
ßuna cevap vermiorum aLttakine direk iade jöly' Alıntı: Hayır işim olmaz.... alttaki magnumun yeni imzasını beğendin mi?: Genişletmek için tıkla ...
perfectlover Üye Hayır beğenmedim. Maksat ona eziyet olsun. Yeniden yapsın. Alttaki, hiç sabaha karşı sokaklarda avare avare dolaştın mı?
Hayır beğenmedim. Maksat ona eziyet olsun. Yeniden yapsın. Alttaki, hiç sabaha karşı sokaklarda avare avare dolaştın mı?
MagNum Üye Konu Sahibi saßaha karşı deiLde gece 3e doru arkadaşLarda kaLdıımızda doLaşırdık aLttaki erkin koray dinLiomusn ?
saßaha karşı deiLde gece 3e doru arkadaşLarda kaLdıımızda doLaşırdık aLttaki erkin koray dinLiomusn ?