Evet Beyler Aradığımı Buldum ve Sizlerle Paylşyorm. ''Nokia X6 V21 Product Kodu Türkiye Black'' İçin

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Evet Beyler Aradığımı Buldum ve Sizlerle Paylşyorm. ''Nokia X6 V21 Product Kodu Türkiye Black'' İçin
Evet ben burada sormuştum ve kimseden yanıt alamadım . Ve Ben başlatmak istedim sanırım çoğu kişide V21in kodlarını bulamıyordu. Ben buldum sizlerle paylaşıyorum Bi teşekkürü hak ediyorum sanırım

NOKIA X6 RM-559

059B015: RM-559 CVT TR 16GB Black = V21 TR Kodu

Bu Kod ise V21 i kesinlikle görüyor kendim tarafından denenmiştir. Sorunsuz Olarak Update yapabilirsiniz.

Nemesis Programını

NSS İle Kodları Değiştirmek ...

1.Telefonunuzu USB Yolu ile PC ye bağlayın.
2.Programı açın ve sağ üst köşede bulunan büyüteçe tıklayın
3.Phone info yazan yere tıklayın ve yandaki ''Scan'' a basın
4.Flash bölümüne tıklayın ve Product yazan yerin yanındaki Scan tuşuna basın boşluğa telefonunuzun Kodu gelecektir. Bunu bi yere kaydedin.
5.Ve Tekrar Phoner infoya gelin sağ yan tarafta product code var oradaki enable yazan 1.boşlugu seçin ve size verdiğim kodu oraya yapıştırın. alttaki write tuşuna basın.
6.Flash sekmesine tekrar gelin ve scana basın . boşluga kod cıkacaktır değiştirdiğiniz kod orada gözüküyorsa işlem tamamdır. Şimdi Nokianın orjinal update programı ile güncelleyebilirsiniz.

buyrun buda resim

Tepkiler: punqermojo ve unloved
usta bana bu 0589476: RM-559 CTR 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY ve

059B015: RM-559 CVT TR 16GB Black Black i up yapar mısın ben bulamadım da :S

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nemesis programı ile kodları değiştirmeyimi diyorsun

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
her zaman yardımcı olmaya calısıyoruz

unloved

Üye
059B015: RM-559 CVT TR 16GB Black

Teşekkürler bu kodu sölediler ve sadece türkcell çalışır dediler burda

Yurtdışı girişli makinede süper oldu a v e a & v o d a f o n e falan çalışıo

--------------- Ekleme ---------------

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
hepsi çalışır kardeşim sen söylenenlere aldırma ama tavsiyem teline iyi bak görünüşe göre çok tozlanmış

unloved

Üye
tşk benim ki bu değil bu türkiye de satılan başka bir sürüm 0589476 benimki işviçrede satılandan fakat şimdi türkiyeli oldu anubis sayesinde

--------------- Ekleme ---------------

v20 v21 den daha hızlıydı sanki hard format yaptım ama sanki bana öle geldi

kardeş iyi güzelde phone infodan scan yapınca eror diyo nasıl yapıcaz ???????????

noyan015

Üye
benim türkçeydi yazılım güncelliyorken ingilizce oldu ve türkçe dili kayboldu kod değiştirdim onda bir sorun yok güncelleştirme bulunamadı en güncel sürüm diyor telefonun dili ingilizce hala ne yapmalıyım acil yardım cihaz Nokia X6 16GB BLACK
şimdiden teşekkür ederim

MuratK7

Üye
Kardeş Ben yapamadım güvenlik kodunu bana yardımcı olurmusun muratkvk@hotmail.com eklersen seviniirim ilk mail at istersen ben yukardaki adresin ekledim tamma simdiden saol...