Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Bende Beyaz Lumia 920 alarak aranıza katıldım arkadaşlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri
Üye
Konu Sahibi
Evet Bende Beyaz Lumia 920 alarak aranıza katıldım arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar bugün L920 mi aldım ne yapmalıyım ilk olarak 12 saat şarj dedi adam taktım telefonu şarj oluyomudur sizce
serecans
Üye
vayyy hayırlı olsun kardeşim inşallah bende alırım bu gün bayağı inceledim alıcam hemen
teşekkürlerde işte telefonu taktım şarja şu anda kapalı görünüyor sarj oluyormudur
phantomddl
Üye
Hayırlı olsun, şarja takınca tatlı bir ses çıkarıyor, yukarıda da batarya iKonu beliriyor.
Telefonun bataryasını bitene kadar kullanıp öyle mi şarja taktın, yoksa direk mi tak dedi?
serecans
Üye
valla hi
bir bilgim yok nası kıskandım varya
phantomddl
Üye
Telefon kapalı şarj olmuyor, şarja takınca geri açılıyor, telefonu açmayı dene bi?
pirenuri
Üye
Konu Sahibi
tmm deneyem bi
- - - Eklendi - - -
denedim kapamak için aşağıya doğru sürekleyin diyor başka bi ikon yok aşağıya doğru sürükledim sanki kapalıymış gibi telefon
IVI-Elia
Üye
Hayırlı olsun.
pirenuri
Üye
Konu Sahibi
saol da elinde telefon olan arkadaşlara sorabilirmiyim sarja takınca bi görüntü cıkmıyor ama sarj oluyor gibi sanki
bulutsuzgece
Üye
Güle güle kullan.
Lumia 920 ailesine hoşgeldin.
phantomddl
Üye
Ekranın en üstünde küçük bir ikon olacak, şarja takınıca ses çıkarıyor zaten
komando04
Üye
telefon şarjda otomatik açılıyor sadece şarj ikonu olması lazım bide şarj ikonunun üzerinde fiş Bi kaybolup Bi geliyorsa oluyor demektir hayırlı olsun kardeşim
pirenuri
Üye
Konu Sahibi
bulutsuzgece kardeş telefonum dondu ne yapmalıyım ?
Özelden cevap yazdım mesajına, çözmüşsün sanırım.
Resetleme kombinasyonunu (10 saniye boyunca ses kısma + güç tuşu) kullanınca düzeliyor ve normal olarak açılıyor, sıkıntı yok.