evet arkadaşlar forumun en geçimsizini seçiyoruz

sizce forumun en geçimsizi kim

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bir dahaki sefere yönetim kısmını yazacam gerçi bu sefer sadece dreamboys69 vardı bir daha ki sefer yönetimde en geçimsiz kimm anketi acacam

kurt bey

Üye
bana bi bıçak verin ya bi kaç kişiyi doğruyucam bu forumdan

arzu kendi alanında birincisin ama kendi alanında teksin de
nese, ali birinciliği kaptırmıcak gibi.

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar forumun en gecimsizini sectik sayılır forumun başından beri sagolsun ali kimseye kaptırmadı birinciliği tabi bende ikinciliği kaptırmadım

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
janberg bana oy verdiğini görüyorum arkadasım yakıştıramadım yani (oy dağılımına baktığımızda yöneticilerin oylarını bana verdikleri görülüyor)

sagolsunlar var olsunlar ama karsıma cıkmasın kimsee simdiden söyleyim

sonbela

Üye
Ok ozaman Hepimiz Relax Moda Geçelim Kardeşim Benim Geliyosun Dimi Buluşmaya Taksime
Su ana kadar bi sorun olmadı taksime geleceğim ne zaman ne olacagı bellli degil kızmetse aranızda olacagım

mservank

Üye
Oh ne ala Edirne İstanbul'un dibinde ne güzel .Keşke biz de yakın olabilseydik.

enigma

Üye
kesinlikle @rzu.
tartışmadığı adam varmı ? ben dahil kuralların ötesine geçmeye çalışan ve sadece kendini düşünen bir arkadaşımız

enigma

Üye
rica ederim. kurtulmak güzel

iremm

Üye
yakında benim en geçimsiz olacağım kesin kandırık yaptım bence hiçkimsede geçimsiz deil

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadasların burayı kavga ve tartışma yerine cevirmek istemeleri üzerine anketin kilitlenmesini rica ediyorum

CanceR

Üye
hehe anket güzelde yetişemedik tüh

enigma

Üye
bazı arkadasların burayı kavga ve tartışma yerine cevirmek istemeleri üzerine anketin kilitlenmesini rica ediyorum
hangi arkadaşmış o? sen havadaki buluttan nem kaparsan. yağmur duası yapan çiftci ne yapsın???
umarım anlarsıncanımmm kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...