• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Evet arkadaşlae en kaliteli remixli şarkılar burda DJ ALİ YÜKSEL FARKIYLA KAÇIRMAYIN!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlae en kaliteli remixli şarkılar burda DJ ALİ YÜKSEL FARKIYLA KAÇIRMAYIN!!
EVET ARKADAŞLAR TEKRAR MERHABA SİZE EN KALİTELİ ŞARKILARIMI PAYLAIYORUM BUYRUN LİNKLER :
:oke:

NOT**:REMİXLERİM %100 BANA AİTTİR SADECE KENDİ TARAFIMDAN DİZAYN EDİLMİŞTİR.. İYİ EĞLENCELER.HER TÜRLÜ PARTY CLUB ORGANİZASYONLARINDA DENEYİMLİ YARDIMCILARLA DJ LİK YAPILIR MSN :[email protected] iletişim kurabilir yada e-mail yollayabilirsiniz..

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Saol

tr_anil

tr_anil

Üye
çok güzel olmuş eline sağlık

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eyw.dahada güzel şarkılar ekliycem ilerde ama yalnız teşekkürü çok görmeyin:oke:

ümitk

Üye
harbiden fark yaratacak çalışmalar bunlar...teşekkürler..

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar !!

woxy_21

woxy_21

Üye
yok kardesss ıc bı degısılkıkk ama sen kandırma ınsanalrı ben sana yaapyım bakk aynı sarkıı

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hadi ya yorum yapmıycaksan neden bakıyon kardşm bakma ozaman millet beğenmiş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt