Eveet Lumia 920 Tükcell Varyantı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Eveet Lumia 920 Tükcell Varyantı
Şimdi kısaca benim telefonum servise gitti değişti geldi.Gelen cihazda sanırsam portico yüklü ama soru şu cihazda gelen sürüm xxxx.xxxx.xxxx.1002 sürüm numaralı Türkcell Varyantı.Ama ben eski cihazımda olduğu gibi .1001 li normal yanş global varyanta geçmek istiyorum.Ama bunu ne flahla ne de başka bi şeyle yapamadım.Bunlar arasında ne gibi bir fark var?Yani hız perf farkı kesinlikle yoktur ama testlerde milimetrik farklar olabilir mi?Ya da bana artısı eksisi ne? Farkı çok mu? En önemlisi güncellemeleri geç alma gibi bir durum olabilir mi?Bir de sizinki Türkcell mi normaşl mi

- - - Eklendi - - -

Bu arada şu dikkatimi çekti.Lumia 920nin fw dosyaları içinde birsürü 3-5 kb lık bi tane de 1.2-1.4 GB2lık dosya var ya ben 100. sürüm numaralıyı indirdim care suite benim telefona uygun dosyaları indirirken yazılıma dokunmuyo sadece toplamda birkaç kb eden dosyları indiriyor yani değişiklik olacağını sanmıyorum duvar kağıdı ve zil sesinden başka

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Benimkide 10002 türkcell varyantı . Böyle olunca noluyoki ? Neden globale geçmek istiyosun ?

barbin3900

barbin3900

Üye
bende 1002 sürümünü kullanıyorum yaklaşık 1,5-2 aydır hiçbir sorun yaşamadım aralarındada pek bir fark olduğunu sanmıyorum

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
İşte benim merakım güncelleme daha geç gelme gibi sıkıntısı olur mu diye?

- - - Eklendi - - -

Ben şunu farkettim ben buna niye bu kadar taktım ki ne gibi farklılık olabilir ki? Sonuçta bir zil sesi bir de fotoğraf.Ayrıca şunu da diyim bence yeni sürü çıktığında flashla yaparsak 1001 varyantını sorun düzelir.Çünkü şuan zaten portico o beki sürüm numarası daha düşüktür diye kabul etmiyor Sizce bir sonraki güncellemede uğraşıyım mı?YOksa telefondan normal güncelleyim mi?Sizce gerek var mı?Bi de şöyle düşündüm güncelleme geç gelse bile en fazla 1 hafta geç elir.Onun dışında perf.frkı filan yoktur.Sonuçta sadece sürüm numaralarının son hafleri değişik.Ayrıca Türkcelll ile kampanya yapan firma kötü bir fw yükleyecek değil.Bi de farklı bi operatörün sim kartı sorun çıkartmaz de mi?Bence sadece duvar kağıtlı sürümü ve zil sesli....Siz de bana katılıyor musunuz?

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Dostum sana tavsiyem kendine telefonda başka uğraşlar bul allah için ya .. Yani böyle ve buna benzer şeylere takmak hakikaten çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt