IVI-Elia
Üye
Eveet Lumia 920 Tükcell Varyantı
Şimdi kısaca benim telefonum servise gitti değişti geldi.Gelen cihazda sanırsam portico yüklü ama soru şu cihazda gelen sürüm xxxx.xxxx.xxxx.1002 sürüm numaralı Türkcell Varyantı.Ama ben eski cihazımda olduğu gibi .1001 li normal yanş global varyanta geçmek istiyorum.Ama bunu ne flahla ne de başka bi şeyle yapamadım.Bunlar arasında ne gibi bir fark var?Yani hız perf farkı kesinlikle yoktur ama testlerde milimetrik farklar olabilir mi?Ya da bana artısı eksisi ne? Farkı çok mu? En önemlisi güncellemeleri geç alma gibi bir durum olabilir mi?Bir de sizinki Türkcell mi normaşl mi
- - - Eklendi - - -
Bu arada şu dikkatimi çekti.Lumia 920nin fw dosyaları içinde birsürü 3-5 kb lık bi tane de 1.2-1.4 GB2lık dosya var ya ben 100. sürüm numaralıyı indirdim care suite benim telefona uygun dosyaları indirirken yazılıma dokunmuyo sadece toplamda birkaç kb eden dosyları indiriyor yani değişiklik olacağını sanmıyorum duvar kağıdı ve zil sesinden başka
- - - Eklendi - - -
Bu arada şu dikkatimi çekti.Lumia 920nin fw dosyaları içinde birsürü 3-5 kb lık bi tane de 1.2-1.4 GB2lık dosya var ya ben 100. sürüm numaralıyı indirdim care suite benim telefona uygun dosyaları indirirken yazılıma dokunmuyo sadece toplamda birkaç kb eden dosyları indiriyor yani değişiklik olacağını sanmıyorum duvar kağıdı ve zil sesinden başka