phasan
Üye
En azından verdigin paraya degiyor türkcell süperonline ama benim burda alt yapı Yoksüperonline fiber varsa hiç düşünme ona geç kolay kolay bağlantı kesilmesi olmuyor olursada hemen çözüyorlar mersindeyken uzun süre kullandım şimdi hataydayım burda alt yapısı yok türktelekomada bulaşmak istemedim evde netim yok telefonla iadre ediyoruz
Yardım için teşekkür ederimEger türk Telekom alt yapı kullanıyorsa direk türk Telekom gec sıkıntı olabilir türkcell de
Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildiğim kadarıyla bulunduğum ilçede türk Telekom alt yapı mevcut o yüzden türk Telekom dan alabilirim interneti, Turkcell Superonline maalesef alt yapısı yoksüperonline fiber varsa hiç düşünme ona geç kolay kolay bağlantı kesilmesi olmuyor olursada hemen çözüyorlar mersindeyken uzun süre kullandım şimdi hataydayım burda alt yapısı yok türktelekomada bulaşmak istemedim evde netim yok telefonla iadre ediyoruz
Türk süperonline alt yapı yoksa bulaşma cok zor durumda kalırsınYardım için teşekkür ederimilgileneceğim
Bildiğim kadarıyla bulunduğum ilçede türk Telekom alt yapı mevcut o yüzden türk Telekom dan alabilirim interneti, Turkcell Superonline maalesef alt yapısı yok
Senin orda uydu net olur türk net olur bi bak derim alt yapı varsa onlar guzel yoksa bulaşmaYardım için teşekkür ederimilgileneceğim
Bildiğim kadarıyla bulunduğum ilçede türk Telekom alt yapı mevcut o yüzden türk Telekom dan alabilirim interneti, Turkcell Superonline maalesef alt yapısı yok
Turk ve uydu net arasında kaldım hangisi daha cazip ve alt yapısı uygunsa ona göre seçim yapacağım artıkSenin orda uydu net olur türk net olur bi bak derim alt yapı varsa onlar guzel yoksa bulaşma
Alt yapı uygun ise uydunet geç sıkıntı olmazTurk ve uydu net arasında kaldım hangisi daha cazip ve alt yapısı uygunsa ona göre seçim yapacağım artık
Yardım için teşekkür ederimAlt yapı uygun ise uydunet geç sıkıntı olmaz
Türkneti bi dene derim kendi alt yapısı yoksa telekomunkini kullanarak veriyor. Sitelerine numaranı yaz kaç mbps maximum vereceğini çıkarıyor hemen. Ama internette geçiş ve geçtikten 1 ay sonra sıkıntı yaşadığını daha sonra ise sorunsuz kullandığını söyleyen çok kişi varYardım için teşekkür ederimilgileneceğim
Onda cok sikayet duydumTürkneti bi dene derim kendi alt yapısı yoksa telekomunkini kullanarak veriyor. Sitelerine numaranı yaz kaç mbps maximum vereceğini çıkarıyor hemen. Ama internette geçiş ve geçtikten 1 ay sonra sıkıntı yaşadığını daha sonra ise sorunsuz kullandığını söyleyen çok kişi var
Turknet internet bağlandıktan sonra dogacak sorunlarda kimseye ulaşamamak gibi sorunları varmış o yüzden türknet e sıcak bakamıyorumTürkneti bi dene derim kendi alt yapısı yoksa telekomunkini kullanarak veriyor. Sitelerine numaranı yaz kaç mbps maximum vereceğini çıkarıyor hemen. Ama internette geçiş ve geçtikten 1 ay sonra sıkıntı yaşadığını daha sonra ise sorunsuz kullandığını söyleyen çok kişi var
Turknet internet bağlandıktan sonra dogacak sorunlarda kimseye ulaşamamak gibi sorunları varmış o yüzden türknet e sıcak bakamıyorum
Turknet internet bağlandıktan sonra dogacak sorunlarda kimseye ulaşamamak gibi sorunları varmış o yüzden türknet e sıcak bakamıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız9 binden fazla sadece burda var şikayet bilinmeyen kaç acaba Benim arkadaş kullandı turknet arıza oldu 2 hafta kullanamadı netı
Turknet e şuan mobil olarak telefon uygulamasından yazışarak muhabbet kurabiliyorsunuz . Başka türlü arayıp ulaşamıyorsunuz ben turknet e girdiğimde telefondan onlarla konusabiliyordum sonradan kaldırmışlar.Turknet internet bağlandıktan sonra dogacak sorunlarda kimseye ulaşamamak gibi sorunları varmış o yüzden türknet e sıcak bakamıyorum
Aynen öyle giriyorsun turknet e girdikden baglanti aşamaları felan biraz can sıkıyor sonra hiçbir sıkıntı olmadı 7 8 aydır kullanıyorum hız düşmesi hariç hemem uygulamadan bir mesaj çekiyorsun hemen düzeltiyorlar.Müşteri iletişiminde sorun varmış dediğin gibi. Onları bende gördüm. Ama kullananlarla konuşunca sadece geçiş aşamasında sorun olduğunu daha sonrasında yaşamadıklarını söylemişler. Denemek lazım ben deneyeceğim olmazsa telekoma geri dönüş...
Telekoma 80 internet aknli bide 30 ev telefonu vermektense riske girmeye değer ben arayıp konuşucam bu gün. Aklıma şu takıldı benşm evde vdsl hattı var şu anda banada vdsl 35 mbit diyor hız olarak. İlerde telekom vdsl slotu ihtiyacı duyarda benşm hattı vdsl porttan çıkarıp adsl e bağlarsa o zaman ne yapacaklar yada telekom öyle birşey yapabilir mi diye çünkü şikayetvar da gördüm birisi en başta 35 mbit alırken bi anda 16 ya düşmüş max hızıAynen öyle giriyorsun turknet e girdikden baglanti aşamaları felan biraz can sıkıyor sonra hiçbir sıkıntı olmadı 7 8 aydır kullanıyorum hız düşmesi hariç hemem uygulamadan bir mesaj çekiyorsun hemen düzeltiyorlar.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türk Telekom hersey yapabilir nede olsa alt yapı türk Telekom aitTelekoma 80 internet aknli bide 30 ev telefonu vermektense riske girmeye değer ben arayıp konuşucam bu gün. Aklıma şu takıldı benşm evde vdsl hattı var şu anda banada vdsl 35 mbit diyor hız olarak. İlerde telekom vdsl slotu ihtiyacı duyarda benşm hattı vdsl porttan çıkarıp adsl e bağlarsa o zaman ne yapacaklar yada telekom öyle birşey yapabilir mi diye çünkü şikayetvar da gördüm birisi en başta 35 mbit alırken bi anda 16 ya düşmüş max hızı
Başka bir firmadan geçiş yapmak istiyorum de o telefon üzerinden geçersin ve sadece sana kullanıcı şifre yazmak kalır geriyeTelekoma 80 internet aknli bide 30 ev telefonu vermektense riske girmeye değer ben arayıp konuşucam bu gün. Aklıma şu takıldı benşm evde vdsl hattı var şu anda banada vdsl 35 mbit diyor hız olarak. İlerde telekom vdsl slotu ihtiyacı duyarda benşm hattı vdsl porttan çıkarıp adsl e bağlarsa o zaman ne yapacaklar yada telekom öyle birşey yapabilir mi diye çünkü şikayetvar da gördüm birisi en başta 35 mbit alırken bi anda 16 ya düşmüş max hızı
Başka firmadan türk net gecmek cok uzun sürmüyorBaşka bir firmadan geçiş yapmak istiyorum de o telefon üzerinden geçersin ve sadece sana kullanıcı şifre yazmak kalır geriye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?