Eve Havuz Kurup Suda Doğum Yaptı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Muğla Marmaris'te yaşayan Belçikalı Laurence Arslan (39) ilk bebeğini evinde suda doğum yöntemi ile dünyaya getirdi. Hediyelik eşya satışı yapan Günay Arslan (36), 1994'te tatile gelen Belçikalı Laurence Arslan ile tanıştı. Bir süre sonra evlenen çiftin uzun süre bebekleri olmadı. Geçtiğimiz yıl İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde yapılan operasyonla hamile kalan Laurence Arslan, bebeğini hep hayal kurduğu gibi suda doğum yöntemiyle dünyaya getirmek istedi.

Doktorlar Hazır Bulundu

Ametist Hamile Eğitim Merkezi'nde yoga ve meditasyon eğitmeni olarak gönüllü çalışan Arslan, Opt. Dr. Hakan Çoker'den yardım istedi. ABD'den özel şişme havuz getirtilirken Arslan, suda doğumla ilgili dersler aldı. 14 Nisan'da doğum zamanının geldiğini hisseden Laurence Arslan, önce eşine, sonra doktoruna haber verdi. Saat 15.30'da evde hazırlıklar başladı. Şişme havuz şişirilerek içi su dolduruldu. Gece 24.00'te 37 derece sıcaklıkta su dolu havuza giren Laurence, 1.5 saat sonra Selim adını verdikleri bebeğini suda doğum yöntemi ile eşinin yardımıyla tek başına dünyaya getirdi. Evde hazır bulunan doktor ve 6 kişilik ekibi, doğumu izleyip gerektiği anlarda müdahale etti. Laurence Arslan, "Doktorlar sezaryenle doğum yapmamı tavsiye etti ama doğal doğum bebeklerin de ihtiyacı" dedi.

• Beğen
Tepkiler: Marchegiani ve glat

CEREN

CEREN

Üye
ilginç kadında kocasıda baya cesaretlıymiş helal olsun
bebekte sağlıklı mutlu büyür inşallah:)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Hmmm Ilginç

neslein

neslein

Üye
sağlıklı mutlu büyür inşallah

nightdragon35

nightdragon35

Üye
okudum bu haberi.sagolasın.gerçekten ilginç

Yasminozz

Yasminozz

Üye
değişik bi tarz... :)

glat

Üye
aboooooooooo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Böylesinde yeni duyduk

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
değişik.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İnsanda para olursa böyle yapar işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...