Evdeki Karıncalar

Konu Sahibi
Evet öldürme yanlısı değilim pek.

Karincalarin ciktigi bölgeye tuz dokmeyi dene.

Nextman

Emekli Yönetici
Son zamanlarda bu tip konuşmalar okumaktayız,bu duruma kayıtsız kalmadığımızı bilmenizi isterim.Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.
Burada keyifli vakit geçirmek isteyen kişilerin rahatsız olmasını yönetim olarak pek arzu etmeyiz.Daha dikkatli konuşulacağını düşünerek keyifli forumlar dilerim.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve BrainHacker
Tek yolu var yuvaya yellemek, o zaman hiç bi karıncanın sağ çıkacağını zannetmiyorum. aynısını laptopa da yapabilirsin laptoptaki kaçıncaların kaçması için ama bozulma riski var

Revengeful

Emekli Yönetici

Tepkiler: BrainHacker
Bunu denedim ama içine girmeyip etrafından dolanıyorlar Akıllı bizimkiler

Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
hahaha

Tepkiler: @@DiAbLo@@
    Konu Sahibi
Az önce biri telefonun kulaklık jakından çıktı O.o

Tepkiler: B.A.R.O.N
Benim odada örümcekler vardı geçen soykırım yaptım

FK5896

Üye
Bi ilac vardi eczaneden almistim yillar once. Karinca yuvasinin icinde zehirli yem.. 3 4 tanesi o yemden yemisti ( gordugum kadariyla) ve kusarak olmuslerdi. Digerleride 2 gun icinde terk ettilerdi evi. Uzuldum ama yapcak baska bir sey yoktu. Tost makinesinin icinde de gorunce her insan ayni seyi yapar sanirim ..

:P karıncada ne kadar sıvı varki kusuyor ilginç

Tepkiler: BrainHacker ve FK5896
Sen ne diyon kardeşim tost makinesinin içi fırın dolu ya Dediğim gibi artık mutfağa her girişte köşe bucak arıyorum. Bu arada dışarda görür görmez öldür sonra yemi alıp koku salgılayarak yuvaya gidiyor daha sonra aynı anda onlarcası birden aynı yoldan geliyorlar

Tepkiler: FK5896 ve B.A.R.O.N