crazyjack
Üye
Evdeki Gizemli Olay
Arkadaşlar ya ben çok korkuyorum. 1 haftadır evde çeşitli entrikalar dönüyor.Bizim durumumuz çok kötü ama ben sağlam bi ayakkabı almayı kafaya koymuştum.4 Aydır para briktiriyorum 1 Hafta önce saydığımda 114 Lira çıktı. Paramı evimizin en gizli kasasına koyuyorum ve koduni kimse bilmiyor. 4 gün önce paralara bakayım dedim ki ne göreyim. Kasa bomboştu küfürler eşliğiinde annemin yanına gidip sen mi aldın lan parayı dedim. Oda neyden bahsedion la dedi . Bende neyse boşver dedim. Anneme çok güvenirim çünkü hiç yalan konuşmaz.Neyse işte evde herkese sordum Cafer Amcama Hayriye Babaneme Babama Falan kimse almadığını söyledi. Sonra ben sinirimden. Gittim babamın cebinden 2.549 Lirayı alıp kasaya koydum.İçimde küçük bir vicdan azabı vardı ama bu sefer kasaya alarm koydum ve şifreği değiştirdim. 2 Gün sonra tekrar gelip baktım, bu seferde tek bir kuruş yoktu çok şaşırmıştım. Bu sefer cebimdeki bütün paraları fare kapanının içine koyup alarmı hazırladım ve kodu tekrar değiştirdim. Dün tekrar baktım ve paralar kaybolmuştu. Vay anasını diyerek akşam evde toplandık aile bireylerime eğer benim paralarmı çalıyorsanız böyle şeylerin çok yanlış olduğunu ima ettim. Cafer amcam biraz kızardı morardı. Sonrasında paraları cinlerin çalabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmalıyz dedi. Bende bu lafı aklmdan geçrdm ve mantıklı olduğunu düşündüm.Babamlarda cinci hocaya gidip kasayı okutup üfletmemizi söyledi. Bende bu düşüncenin doğru olduğu kanısına vardım ve kasayı hocaya verdik. Okudu üfledi ama bugun yine paramız çalındı Off.. ne ypmalıym para konusunda çok sıkıntı çekiyoruz. Bildiğiniz dualar varmı ? yardmlarnza muhtacım.