Evdeki Gizemli Olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Evdeki Gizemli Olay
Arkadaşlar ya ben çok korkuyorum. 1 haftadır evde çeşitli entrikalar dönüyor.Bizim durumumuz çok kötü ama ben sağlam bi ayakkabı almayı kafaya koymuştum.4 Aydır para briktiriyorum 1 Hafta önce saydığımda 114 Lira çıktı. Paramı evimizin en gizli kasasına koyuyorum ve koduni kimse bilmiyor. 4 gün önce paralara bakayım dedim ki ne göreyim. Kasa bomboştu küfürler eşliğiinde annemin yanına gidip sen mi aldın lan parayı dedim. Oda neyden bahsedion la dedi . Bende neyse boşver dedim. Anneme çok güvenirim çünkü hiç yalan konuşmaz.Neyse işte evde herkese sordum Cafer Amcama Hayriye Babaneme Babama Falan kimse almadığını söyledi. Sonra ben sinirimden. Gittim babamın cebinden 2.549 Lirayı alıp kasaya koydum.İçimde küçük bir vicdan azabı vardı ama bu sefer kasaya alarm koydum ve şifreği değiştirdim. 2 Gün sonra tekrar gelip baktım, bu seferde tek bir kuruş yoktu çok şaşırmıştım. Bu sefer cebimdeki bütün paraları fare kapanının içine koyup alarmı hazırladım ve kodu tekrar değiştirdim. Dün tekrar baktım ve paralar kaybolmuştu. Vay anasını diyerek akşam evde toplandık aile bireylerime eğer benim paralarmı çalıyorsanız böyle şeylerin çok yanlış olduğunu ima ettim. Cafer amcam biraz kızardı morardı. Sonrasında paraları cinlerin çalabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmalıyz dedi. Bende bu lafı aklmdan geçrdm ve mantıklı olduğunu düşündüm.Babamlarda cinci hocaya gidip kasayı okutup üfletmemizi söyledi. Bende bu düşüncenin doğru olduğu kanısına vardım ve kasayı hocaya verdik. Okudu üfledi ama bugun yine paramız çalındı Off.. ne ypmalıym para konusunda çok sıkıntı çekiyoruz. Bildiğiniz dualar varmı ? yardmlarnza muhtacım.

'Davut

'Davut

Üye
Senin baba zengindi...4 aydır niye para biriktiriyorsun... :kop:

aLone

aLone

Üye
hani senin baban çok zengindi lan

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Zengin olan diğer baban miydi yoksa :hmmm

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe:ehe

aLone

aLone

Üye
millet palavra sıkınca ünlü oluyo bizde yazsak mı bişeyler enesim:ehe

aLone

aLone

Üye
edwird2 bu arkadaş:ehe özencek başak adam bulamadın mı ? :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gel hayatımızı yazalım Ömer :ehe
Daha uyduruk olur bari :D

aLone

aLone

Üye
he la harbiden:ehe ama hayal dünyası çok geniş aga ya helal olsun:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:d::d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sorunları var arkadaşın :ehe
Yönetmen bunu kapıdan attığından beri böyle şeyler yapıyor :hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
artık bunun saçma sapan konularını görmekten sıkıldım:off:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
dokunmayin cilgina onunla gizemli ev de cafer amca filmi cekcez :kop:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe:ehe

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Paraları bilgisayar kasasının içine koymayı planlıyoruz.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
tamam iyi plan sana adres vercem pc bozulunca oraya gonder ucretsiz tamir ederiz

:kop2::kop2::kop2::kop2:

Yağmur

Üye
baban milyarlar kazanıyo sen 4 ayda 114 lira mı biriktirdin babandan 2549 lira yerine düz yapsan olmaz mı...
adam marka takılıyo ayağına giyecek ayakkabı bulamıyo...:ehe
sallayıp yazıyosun bari destekli yaz çelişmesin :kop:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
dokunmayin yarin yeni senaryolar la gelcekk

sevgilime 100BIN dolarlik kolye aldim cafer amcamin gozu kaldi cok bakinca kolye bi anda sevgilimin boynundan yok oldu sevgilim sen caldin die beni azarladi bende tekme tokat pat kut daldim kiza ayrildik o eve gitti sonra cafer amcama dondum bunlar hep senin yuzunden caferi kovalarken yavuklusu 89yasindaki halam geldi
:kop::kop::d:

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
:ehe:ehesenaryoları güzel aslında ama biraz fazla olmadı mı ?? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...