Evde son sözü kim söylemeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CABBAR

Üye
lafı çevirme halis az önce öle demyrdun korktun demi

- - - Eklendi - - -

vermesinler kardeşim oda erkeklerin bayanlara olan acizliği bayan görünce dayanamyrlar yalandan kibarlık yapacaklar çakallar

Vermeyince ne dedikodu yaparsınız haa

CABBAR

Üye

Fatih can yaşlı hamile ve rahatsız değılse vermeyeceksin Bir gün Afyondan bizim ilçeye geliyorum bi baktım erkeklerin hepsi oturuyor bayanların hepsi ayakta

MasteLaa

Üye
Fatih can yaşlı hamile ve rahatsız değılse vermeyeceksin Bir gün Afyondan bizim ilçeye geliyorum bi baktım erkeklerin hepsi oturuyor bayanların hepsi ayakta
Ben zaten yaşlıların çarşı pazar gezmesine karşıyım abim

Tepkiler: nazlican

doctorrr

Üye

Eğer biri derse kalk yer ver sonra seke seke otobüste arkaya veya öne yürü
ha eğer yaşlıysa evet kim olursa olsun kalkılır ama şimdi gelip concon un biri bana 'kalkarmısaaan'' derse ilk telefonu kurcalarım sonra camdan dışarı bakarım falan

Tepkiler: nazlican

CABBAR

Üye
he dedikodu yapyrz dioruz şu kalksada biz otrsak pişmiş kelle gibi yayılmş diye

- - - Eklendi - - -

ahahhahahahahaah anlıyrsun bayanlardan

Hele teyzeler yok mu binmeden diyorlar nasılsa biri yer verir diye onlar haklı ama. Genç ise vermeyeceğim bundan sonra :9 Zaten pek vermezdim

- - - Eklendi - - -

ha eğer yaşlıysa evet kim olursa olsun kalkılır ama şimdi gelip concon un biri bana 'kalkarmısaaan'' derse ilk telefonu kurcalarım sonra camdan dışarı bakarım falan

"kalkarmısaaan" böyle dediyse zaten onu

- - - Eklendi - - -

Ben zaten yaşlıların çarşı pazar gezmesine karşıyım abim

Aha aynı ben

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
nese beyler bn haklıyım dağılın konu çok dağıldı

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
ne komiksiniz haaaa çokk qüldüm valla sizde olmasanız bizler naparz otobüslerde minübüslerde saygılarr

Minibüste otobüste sakat şeyler olabiliyor ama öyle erkeklerde var ve malesef light erkekler buna seyirci kalabiliyor şahsen ben görsem bir bayana karşı birşey yaptığını dalarım

MasteLaa

Üye

Kalkarmısaaannn ayyy odunlaşmaa bee

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
tmm beyler bakın dün konuma kilit yedim msjlarım silindi dağılalım bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...