Evde kendim ram taksam pc'nin garantisi gidermi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Evde kendim ram taksam pc'nin garantisi gidermi ?
Evet arkadaşlar bilgisayarıma internet üzerinden ram sipariş edip evde takmayı düşünüyorum sizce garantisi gidermi ? :allalla::huhu:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
eğer bilgisayarın toplama bilgisyar ise markasız yani bir sorun olmaz ama eğer marka beko,hp vb. bilgisayarın var ise garanti dışı kalır kasa kapağını açman bile garanti dışı bırakır...

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisaar markalı heralde o kadarını biliyoruz ! Ama inede sağol kasayı açtığımı nerden bilcekler (başka bir durumda) mesela bir keresinde cd-romu çıkarmam gerekmişti :ehe

Yusuf

Yusuf

Üye
anlaşılır.. tabiki... firmalar sana ne sattığını pc özellikellerine göre garanti veriyor.. düzme pc ise tak gitsin.. dikkat et. garanti bandına.. ordanda anlarlar...

Odysseus

Odysseus

Üye
Evet Yusuf'un da söylediği gibi genelde etiketten anlaşılıyor. Ama son dönemlerde iş profesyonelleştirildi. Etiket sisteminden siyah vida sistemine dönülüyor artık. Tornavida değdirildiğinde siyah kısımların boyası atıyor ve teknisyenler tarafından anlaşlıyor. Ancak kasayı açıp yeni parça takmanız her şekilde garantiyi bozacaktır

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Garanti bantıda yok vidalarda gümüş rengi yani parlak hani tornavidayı değdirince parlayandan diil :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Olsun sen yine de takma :ehe

Ya da benden duymuş gibi de olma. Servise ihtiyacın olduğu zaman eski rami tak ;) Yani çaktırmadan değiştir.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben ram takamıcammı acaba servise sölesem takarmı :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
E tamam işte ne güzel. Söyle taksınlar :ehe

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

xmanyakkx

Üye
Hiç uyanık değilsin ram i tak pc ye bi şey olunca eski ram i tak götür servise hiç bir şey anlamazLar

Symbiont

Üye
n e korkasın aç içini tak ne olacak yaw

sezai_47

sezai_47

Üye
toplama ise ıı tek marka gider tabikide satılan mal geri alınmaz :ehe:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt