doctorrr Üye GuitaristBoy' Alıntı: abi mesela ing bizim için kolay olurdu çünkü flemenkçe bilioz çok yakın bi dil ingilizceye Genişletmek için tıkla ... almancaya daha yakın ve o coğrafyada yaşayanlar genelde kro oluyorlar burdaki turistlerden biliyorum
GuitaristBoy' Alıntı: abi mesela ing bizim için kolay olurdu çünkü flemenkçe bilioz çok yakın bi dil ingilizceye Genişletmek için tıkla ... almancaya daha yakın ve o coğrafyada yaşayanlar genelde kro oluyorlar burdaki turistlerden biliyorum
GuitaristBoy Üye .Doktor' Alıntı: almancaya daha yakın ve o coğrafyada yaşayanlar genelde kro oluyorlar burdaki turistlerden biliyorum Genişletmek için tıkla ... o konuya girmeyelim
.Doktor' Alıntı: almancaya daha yakın ve o coğrafyada yaşayanlar genelde kro oluyorlar burdaki turistlerden biliyorum Genişletmek için tıkla ... o konuya girmeyelim
c0u Üye Konu Sahibi bi kitap buldum çok güzel. her cümlenin türkçesi ve konu sonunda bol alıştırma var. kitap: murat kurt'un ENGLİSH GRAMMAR TODAY
bi kitap buldum çok güzel. her cümlenin türkçesi ve konu sonunda bol alıştırma var. kitap: murat kurt'un ENGLİSH GRAMMAR TODAY
Marchegiani Üye English Grammar Today gercekten cok iyidir. Hem de 30 TL falan, alaninin en iyilerinden.