Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde akrep varmış :((
Sponsorlu Bağlantılar
fk555897
Üye
Öncelikle akrebin boyu enter tuşu kadar ise büyük ihtimalle zehirlidir. En iyisi akrep ilacı. Belediye'yi arayıp bildirirsen gereğini yapacaklarını düşünüyorum. Birde akrebi suya koyunca akrep kendini zehirliyor diye biliyorum ama en iyisi evi ilaçlayıp belediyeye haber vermek.
larten123
Üye
okurken ürktüm geçmiş olsun
emreolol
Üye
evde yilan besle en iyisi akrep orumcek diye bisey kalmaz..
haydaravısyon
Üye
enter tuşu kadar akrep zararsız sayılır bizim evde boyu esc den f12 ye kadar olan yılan vardı
ne se geçmiş olsun akrebin göründüyü deliye kaynar su yada ısıtılmış sıvı yag dökseydiniz
oracıkta ölü verirdi
çalıştığım yerin tuvaletinde gördüm siyah bi akrepti öldürdüm ama yine çıktı onuda öldürdüm ama bunlar üremeye devam ediyo kurtuluşu yok, alo böcek diye bi firma aradık geldi ilaçladı heryeri ogünden beri yok
karayel90
Üye
Beni geçen yaz sokmuştu nabız 5 dk sonra uçmuştu
avcitalip
Üye
ben ufakken bir tane görmüştüm siyahtı bana hiç birşey yapmamıştı bende ona yapmamıştım yanından geçip gitmiştim (son anda fark etmiştim)
evinizi bir ilaçlama firmasına giderek komple ilaçlatmanızı şiddetle tavsiye ederim...