ev ekranını çoğaltma veya her iki ekrana widget ekleme modu var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

torQaresma

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranını çoğaltma veya her iki ekrana widget ekleme modu var mı?
arkadaşlar c6v41 port üzerine biraz ekleme yaparak beni memnun edebilecek bir cfw elde ettim ancak bu cfw de ev ekranının sadece birine widget ekleyebiliyorum ben ikisine de widget ekleyebileceğim bir mod istiyorum ve tabi ev ekranını 3 e çıkarabilme imkanımız oluyosa o da süper olur. bu sayede iki ekrandan istediklerime kolayca ulaşıp 3. ekranda duvart kağıdının görüntüsünü izleyebilecem. bana 6 widget yetmiyo tam manasıyla bir c6 ev ekranına sahip olabilmek istiyorum. tel 523x rm 588 v51.6.002 yardımlarınızı bekliyorum..

oquz_esen

oquz_esen

Üye
malesef 2.ev ekranına mod veya başka işlem yapılamıyor

Şöyle düşünelim
Bir sürü profesyonel cfw war eqerki böyle bi imkan olsaydı onlar kesın yaparlardı
Demek ki YOK

3 ev ekranı ise imkansız

Tüm modlar 1. Ev ekranı içindir 2.ev ekranından sadece saat widqeti kaldırılabilir

Bunun haricinde extra bir işlem söz konusu bile deqildir...

torQaresma

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım peki o saat kaldırma işlemi için hangi modu eklemeliyim

pitbull16

pitbull16

Üye
private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasında false yazan yeri true yapıp kaydedin.

torQaresma

Üye
    Konu Sahibi
private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasında false yazan yeri true yapıp kaydedin.
eyvallaH :)

----------Eklendi @ 20:58:39 ---------- Yazıldı @ 20:56:38 ----------

malesef 2.ev ekranına mod veya başka işlem yapılamıyor

Şöyle düşünelim
Bir sürü profesyonel cfw war eqerki böyle bi imkan olsaydı onlar kesın yaparlardı
Demek ki YOK
SEN DE SAĞOL OĞUZ KARDEŞ:oke:

3 ev ekranı ise imkansız

Tüm modlar 1. Ev ekranı içindir 2.ev ekranından sadece saat widqeti kaldırılabilir

Bunun haricinde extra bir işlem söz konusu bile deqildir...

SEN DE SAĞOL OĞUZ KARDEŞ:oke:

Artun1479

Üye
private klasöründe 200159c0 diye bi dosya yok ki :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt