Ev ekranındaki saat widgetinin dışında diğerlerinin altını boş yapma s^3[Mod]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
Ev ekranındaki saat widgetinin dışında diğerlerinin altını boş yapma s^3[Mod]

• Beğen
Tepkiler: Ferzan ve sublieutenant

anılbaran

anılbaran

Üye
konuyu yanlıs yere acmıssın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teşekkürler dostum. Deneyeceğim. Yeni yaptığım CFW ile uyumluluk gösterirse çok iyi olur.

Dosyanın ne olduğunu merak edenler vardır, buradan söyliyim: Bu bir yama. EXE dosyasını çalıştırıp içinde yazan dosyayı kendi CFW mizden bulup bu programın içine sürükleyip bırakıyoruz ardından Start a tıklıyoruz. Dosyamızı tekrar CFW deki yerine atıyoruz. Mod uygulanmış oluyor.

pitbull16

pitbull16

Üye
Teşekkürler dostum. Deneyeceğim. Yeni yaptığım CFW ile uyumluluk gösterirse çok iyi olur.

Dosyanın ne olduğunu merak edenler vardır, buradan söyliyim: Bu bir yama. EXE dosyasını çalıştırıp içinde yazan dosyayı kendi CFW mizden bulup bu programın içine sürükleyip bırakıyoruz ardından Start a tıklıyoruz. Dosyamızı tekrar CFW deki yerine atıyoruz. Mod uygulanmış oluyor.
bu açıklama ii olmuş rambo nasıl olcak diye düşünüodum :D

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
proogramda dosyanın dizini yazılı dosyayı bulup seçiyorz start diyince oluyor :) c6 lar için geçerli diye biliyorum.

-starkiller-

-starkiller-

Üye
aslında bu mod hatalı bu yüzden diğer widgetler şeffaf kalıyor. normalde saat widgetinin altında şimdi görünen kısım gitmeliydi ve tüm widgetler saat de normal görünmeliydi ama bazen bu şekilde oluyor. şikayetimiz var mı? Yok :D

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
bence böyle bi moda ihtiyac vardı isabet oldu :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konuyu Mod bölümüne taşırlarsa moderatörler iyi olur.

ali.oren

ali.oren

Üye
Bence bu moda gerek yok, zaten biçok temada ikonların altı boş. Sadece şeffaf tema seçmen yeterli

tunaoruc

Üye
link bozuk indiremiyorum

SevilayDeniz

Üye
Linki yenileyebilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt