Ev ekranı konusunda yardım edecek olan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Ev ekranı konusunda yardım edecek olan varmı ?
Herkese iyi forumlar dilerim ....

Arkadaşlar nokia c7 nin ev ekranı temasını nokia 5800/5230 a yükleyebilirmiyiz ?
Böyle bir uygulama varsa link atarmısınız.

Şimdiden teşekkürler...

Buda tam olarak istedğim şeyin ekran görüntüsü::

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cfw atmak isteseydim buraya yazmazdım uygulaması varmı diye yapma gözünü seveym , ben uygylamasını arıyorum bi dünya ev ekranı tema uygulaması var belki bununda vardır dedim ve konu açtım buraya .

Başka düşüncesi olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum...

Legendary_484

Legendary_484

Üye
cfw ile c6 olur arkadaş c7 diyo ayrıca arkadaşım tavsiyem hiç bulaşma zaten telefon kendine zor yetiyo ayrıca hiç bir şey orjinalı kadar performans vermez

----------Eklendi @ 19:12:55 ---------- Yazıldı @ 19:09:05 ----------

spb mobile shell var google a yaz kendi sitesndn indir kayıt kodu da forumda var android olur c7 olmaz ama programla da bu kadar olur yani

sublieutenant

sublieutenant

Üye
cfw ile c6 olur arkadaş c7 diyo ayrıca arkadaşım tavsiyem hiç bulaşma zaten telefon kendine zor yetiyo ayrıca hiç bir şey orjinalı kadar performans vermez

----------Eklendi @ 19:12:55 ---------- Yazıldı @ 19:09:05 ----------

spb mobile shell var google a yaz kendi sitesndn indir kayıt kodu da forumda var android olur c7 olmaz ama programla da bu kadar olur yani

Denedin mi arkadaşım? Orjinalini sen baya profesyonel sanıyorsun, nokia 3-5 toplama uygulamayla telefonu zor çıkarıyor.. ilk olarak bulunan uygulamaların alternatiflerini bir dene bakalım!

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşm ben spb i de denedim oratsu yu da tornado vs.. vs.. ben sizden o ev ekranını istiyorum yoksa yok dein de polemik olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt