Eurovisiondaki Yeni Oylama Sistemi Bilin Bakalım Neyi Değiştirdi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Eurovisiondaki Yeni Oylama Sistemi Bilin Bakalım Neyi Değiştirdi?
51. Eurovision finalinde 11. olan Türkiye önümüzdeki sene yine yarı finalde mücadele etmek zorunda kaldı.

Bu sene finalde mücadele eden ülkeler ilk kez 38 ülkenin tümünün katılımıyla oylandı. Geçmiş yıllarda oylama sadece finalist ülkeler tarafınca yapılmaktaydı.

Sizin için eski oylama sistemini bu seneki yarışmaya uyguladım. Bakalım neler daha farklı olabilirmiş?

Tabloda görüldüğü üzere ilk 9 ülke yine aynen sıralanıyor. Ancak 10 ve 11. ülkelerin puanlarına baktığımızda yer değiştirmeleri gerektiğini anlıyoruz.

Buradan şu sonuç çıkıyor; oylama geçmiş senelerdeki gibi gerçekleşseydi. Bir puan farkla 10. olup, önümüzdeki sene doğrudan finale katılabilecekmişiz.

Ne diyelim; hayırlısı...

gknky

gknky

Üye
saol kardeşim güzel emek vermişsin . ... .

G_Unit

G_Unit

Üye
eywallah emeğine sağlık.

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Araştırmacı üyelik yapıyoruz efendim; görevimiz...

jöly

Üye
yitik savaşçı emeğine sağlık ama yazık sana eurovision bitmedi mi

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı 2 gün geç açmama sebep olanlar utansın...

Neyse sinirlenmeyeyim.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 23 2006, 05&#58;27 PM) [post=341055]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

sakin ol dostum sakin yokluğun belli oldu

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Sibel Tüzün&#39;ün Gülseren ile aynı başarısızlığı elde etmesi üzücü. Hiç olmazsa finale doğrudan katılabilseydik...

Ama benim gönlümün birincisi ne Sertab Erner&#39;dir ne de başkası... Voting, boting diye teknoloji yokken 3. olma başarısı gösteren, aynı zamanda Türkçe ve Türk ezgileriyle bunu başaran Şebnem Paker Eurovision tarihinde Türkiye&#39;nin çıkardığı yegane birincidir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gülseren daha başarılı oldu.

Sibel Tüzün 91, Gülseren 92 Puan aldı.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
ermenilere verilen oya bişi demiyorum demek ki oyları ermeniler kullanıyo

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bizim gurbetçilerimiz Türkiye&#39;yi farklı ülkelerden oya boğuyorlarsa, onlar da bunu kolaylıkla yapabilir.

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 23 2006, 05&#58;27 PM) [post=341055]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Neyse sinirlenmeyeyim.
[/b][/quote]

yok sinirlenme, en diskalifiye edilesi olarak kalmaya devam etmek istiyorum

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Peki. Seni diskalifiye edeyim de rahatlayayım...

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Bugün gazetede gördüm bazı müzik adamları ermenistana verilen oyların tek nedeninin gurbetçiler olmadığını,müziğin türk müziğiyle benzeştiği için de oy aldığını savunmuşlar ilginç

Size soruyorum Ermenistan&#39;ın şarkısıyla bizim müziğimiz arasında bir benzerlik sezen var mı?

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Şarkıyı hatırlasam yorum yapardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt