Euro2germany C7 ye yüklesem sorun olur mu garanti dışı kalır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi
Euro2germany C7 ye yüklesem sorun olur mu garanti dışı kalır mı?
Merhaba navifirm den euro2germany yi c7 me yüklesem sorun olur mu garantisi gider mi sonra türkiye ye geçebilir miyim bunu yapmam çok riskli mi ? yardımcı olur musunuz lütfen

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Vallaha ben bugün belle yükledim risk kendine kalmış birşey. Ama bekle bence sonucta en geç yarın tr versiyonu gelir.

den1905

den1905

Üye
seçili olanları indirdim fakat flash atarken en alttaki M004.44.emmc dosyasını ıstedı sımdı onu ındırıyorum sızlerded boyle bır sorun oldumu acaba?

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde olmadı

karasahinemre

Üye
indirme optionstan kaldır phoenixte

eksantrix

Üye
merhaba arkadaşlar ben de yeni bir telefon aldım c7 meğer türkcell firmware yuklü imiş ben bunu orjinal yapmak istiyordum. ancak şöle problem oldu. pcde ovisuite den anna güncellemesi yukleyince telefonda ovi mağza açılmaz oldu. sorunu nasıl çözerim. phonix den bunu sorunsuz yapabilirmiyim işletim sistemim. win7 32 yuklerken herhangi bir problem olurmu?

eksantrix

Üye
yeterince bilgi aldım yukleyecek her araç elimde mevcut ancak ovi mağza düzelecek mi bilmiyorum lütfen yardım. noki ovi sitesinde ovi store programcığını manuel yukleyin demişler düzelecek ama düzelmedi.

chakal58

chakal58

Üye
Resmiyette garantiyi kaldıracak bir işlem ama kendi telefonuma birkaç kez yaptım, garantiye de yolladım; hiçbir şey demediler bu konu hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt