Euro Truck Simulator 2'ciler Buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Euro Truck Simulator 2'ciler Buraya...
Merhaba arkadaşlar ETS2 oynayan arkadaşlar arasında fikir alışverişinde bulunmak için açıyorum konuyu merak ettiklerinizi tartışalım ve sorunlarınızı burada birlikte çözelim
Evet ilk önce kullandığınız çekici ve modlardan bahsedelim ben aşağıda verdiğim gibi sizde bilgilerinizi paylaşabilirsiniz...

Çekici.: MERCEDES MPIV 2012
Renk.: TURKUAZ
Dorse.: Kendi yapımın olan turkuaz renkteki FENERIUM dorsesi
Kullandığım Modlar.: Truck Shop v6-IIAxor Mod-Geri Kamera Modu-Kendi Yaptığım Şirketler ve Dorseleri + Sınırsız Hız vb. gibi basit Modlar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
1.3.0 güncellemesi çıktı orjinal kullananlara şiddetle tavsiye diğerleri ***** çıkana kadar bekleyin derim

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben sevmedim 1 den farkı yok ...

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende oynuyorum bunu orjinal hali var güncellemeyi nereden indiricem oyun orjinal oyun içinden güncelleniyormu bir de önerdiğiniz mod varmı kayıtlı oyunuma zarar vermeyecek.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
bende oynuyorum bunu orjinal hali var güncellemeyi nereden indiricem oyun orjinal oyun içinden güncelleniyormu bir de önerdiğiniz mod varmı kayıtlı oyunuma zarar vermeyecek.

oyun hakkında kamyoncuyuz.biz sitesini öneriyorum orda ets2 ye girerseniz istediğiniz modlara ve güncellemelere sahip olabilirsiniz:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt