Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: Bende gani çok gel rotterdam karaambar kamyoncular derneğine vereyim ortak - - - Eklendi - - - Kral 156 mı Bende 1000 lik motor var o kadar çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bende bugün gördüm, normlde 140 ı bulunca ya viraj geliyor yada trafikteki dangalaklar yüzünden yavaşlıyordum..
x-scarface' Alıntı: Bende gani çok gel rotterdam karaambar kamyoncular derneğine vereyim ortak - - - Eklendi - - - Kral 156 mı Bende 1000 lik motor var o kadar çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bende bugün gördüm, normlde 140 ı bulunca ya viraj geliyor yada trafikteki dangalaklar yüzünden yavaşlıyordum..
x-scarface Üye Konu Sahibi Hee o bende de var çarpınca kabin fena sallanıyor başım dönüyor yaav Bende tekerler havaya kalkıyor zannettim sorry
Hee o bende de var çarpınca kabin fena sallanıyor başım dönüyor yaav Bende tekerler havaya kalkıyor zannettim sorry
Legendary. Üye E yuhh Varya el frenini çekiyorum gaza yükleniyorum yinede banamısın demiyor yardırıyor
Legendary. Üye o mod sadece kabini gerçekçi yapıyor aşağı yukarı felan fren yapınca bide hız sınırını 90dan yukarı çıkarıyor Oda motora bağlı zaten başka bişey yok şifre hile para felan
o mod sadece kabini gerçekçi yapıyor aşağı yukarı felan fren yapınca bide hız sınırını 90dan yukarı çıkarıyor Oda motora bağlı zaten başka bişey yok şifre hile para felan
Emrgncy Üye .TremmerT.' Alıntı: Az çıktı ama Kafaya koydum 170-180 yapıcam Genişletmek için tıkla ... Servise parayı bayılacan anlaşıldı
.TremmerT.' Alıntı: Az çıktı ama Kafaya koydum 170-180 yapıcam Genişletmek için tıkla ... Servise parayı bayılacan anlaşıldı