EURO 2008'de Hollanda fırtınası. Hollanda: 4 - 1 Fransa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
EURO 2008'de Hollanda fırtınası. Hollanda: 4 - 1 Fransa

Ölüm gurubunda ilk maçta İtalya'yı farklı geçen Hollanda, grupta 1 puanı bulunan Fransa ile karşı karşıya geldi. İtalya'ya 3 çeken Hollanda, Fransa'yı 4'ledi.. :coold:

Son zamanlarda izlediğim en zevkli, heyecanlı ve şahane maçtı.

Dk. dk detayları vermeye gerek yok gerçekten golleri izlemeyenler, izlemeden yorum yapamaz :oke:

Tebrikler Hollanda !

Türk Milli Takımımıza da başarılar ...

Kuzen

Kuzen

Üye
Hollanda gerçekten çok kaliteli maçlar çıkarıyor.Hollandayı izlemek ayrı bir zevk Euro2008 de.Bence şşimdiden kupayı hak ediyorlar.bakalım artık :oke:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Hollanda gerçekten çok kaliteli maçlar çıkarıyor.Hollandayı izlemek ayrı bir zevk Euro2008 de.Bence şşimdiden kupayı hak ediyorlar.bakalım artık :oke:
Kesinlikle.
Müthiş top çeviriyorlar.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Euro 2008 Başlamadan önce şampiyonun hollanda olacağını söylemiştim:) Haklı çıkmaya başladım..Süper oynuyorlar..)

kurt bey

kurt bey

Üye
Güzel futbol oynuyorlar hakikaten. Helal olsun portakallara :) Dünya şampiyonu takımları arka arkaya eze eze yendiler. :yuru

YsF_90

YsF_90

Üye
hakikaten çok güzel oynuyorlar. ben böyle zevkli maç görmedim süper bi maçtı. Arjen Robben'in asisti, golü, oynaması, Wesley Sneijder'in golü gerçekten çok güzeldi. helal olsun hollandaya.

canturgay

canturgay

Üye
ikinci yarıya bakarken uyuya kalmışım:ehe..ama ilk yarı çok da mükemmel bi oyunu yoktu hollanda nın hatta fransa daha iyiydi ama son vuruşlarda berbattılar..;) sabah kalkıp skoru görünce hayretler içinde kaldımm..

FerreT

FerreT

Üye
ikinci yarıya bakarken uyuya kalmışım:ehe..ama ilk yarı çok da mükemmel bi oyunu yoktu hollanda nın hatta fransa daha iyiydi ama son vuruşlarda berbattılar..;) sabah kalkıp skoru görünce hayretler içinde kaldımm..
+1 ama ben sabah değil akşam öğrendim :ehe

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
finale portakallar yakışıyor

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
hollanda bu şekilde devam ederse finale adını yazdırabilir...aynı şekilde hırvatlarda çok iyi...bu iki takımı finale bekliyorum açıkçası..

hidayet

hidayet

Üye
Fransa golün daha heyecanını yaşarken golü yedi ama 3 üncü golleri çok süperdi helal olsun adamlara :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt