Euro 2008 galatasaraya yaradı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fiko96

fiko96

Üye
    Konu Sahibi
Euro 2008 galatasaraya yaradı
Zirvedekiler

A Milli Takım formasıyla EURO 2008´de mücadele eden Galatasaraylı futbolcuların değerleri Avrupa piyasasında tavan yaptı.
27.6.2008

Avrupa onları konuşuyor
İsviçre ve Avusturya’nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na, yarı finalde elenmesine rağmen Türkler damga vururken, Galatasaray da ihya oldu... Çünkü, Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetiştirdiği ya da yok pahasına renklerine bağladığı futbolcular, ortaya koydukları başarılı performansla, değerlerini zirveye taşıdılar. Şimdi Avrupa bu oyuncuları konuşuyor, gerçekleşmesi olası transferler, Galatasaray’ın kasasını dolduracak gibi görünüyor.

Yaklaşık 50 milyon Euro
Arda Turan... Altyapıdan yetişti, maliyeti sıfır. Devler genç yıldız için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Servet Çetin... Sivas’tan 600 bin Euro’ya alındı. Şimdi teklif edilen bedel 10 milyon Euro. Mehmet Topal... Çanakkale’den 1 milyon Euro’ya getirildi. Artık piyasa değeri 8 milyon Euro. Hakan Balta... 1 milyon Dolar’a geldi Cim Bom’a, şimdi değeri 2.5 milyon Euro. 400 bin Dolar’a alınan Emre Güngör’ün değeri 3, altyapıdan yetişen Sabri’nin değeri ise 2.5 milyon Euro’ya çıktı.

MEHMET TOPAL

1 milyon Euro’ya geldi. Değeri 8 milyon Euro

HAKAN BALTA

1 milyon Dolar’a geldi. Değeri 2.5 milyon Euro

EMRE GÜNGÖR

400 bin Dolar’a geldi. Değeri 3 milyon Euro

SABRİ SARIOĞLU

Altyapıdan yetişti. Değeri 2.5 milyon Euro

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
yürüyün be aslanlar :)

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
hakan bakt adaha fazla eder adam nerdeyse 0 hatayla son derece guzel oynuo .... Harbiden Yuruyun ben aslanlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Semih bu duruma göre 30 milyon dolar oldu, Arda 50 milyon dolar.

Uçun uçun, sallama basına bakın be. 8 Milyon euro diyorsunuz bunun ne kadar olduğunu biliyor musunuz?

Servet'te 22 milyon dolar olmuştur bu rakamlara bakarsak :pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ayrıca sabrinin tipini gördükçe gülesim geliyor. Bu kadar takoz bir adam görmedim ben. :ehe

ceza_fan_halit

ceza_fan_halit

Üye
işte en büyü kaslan

melihbecham

Üye
Yahu abi böyle giderse yani galatasaray para kaybederse ilk yapacağı iş Arda'yı satmak olur.

hidayet

hidayet

Üye
futbolcularımızı gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederim kendilerini kanıtladılar tüm dünyada gördü bir gs li olarak takımımı canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim :oke:
biraz toplumsal mesaj gibi oldu ama neyse :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Mehmet Topal müthiş bi futbolcu olacağını bu turnuvada gösterdi...
Hakan Balta soğukkanlılığıyla ve hatasız oyunuyla süper oynadı...
Arda ya bişey söyleyemiyorum :)
Sabri maçına göre iyiydi...
Özetle müthiş bi performans aldık bu turnuvadan :)
Bu seneninde en büyük favorisiyiz şampiyonluğun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt