Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ets2 sümülatör basık ekranda oynamak istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
ets2 sümülatör basık ekranda oynamak istiyorum
üstten ve alttan siyahşerit olacak şekilde oynamak istiyorum nasıl yapabilirm
AIS
Üye
Ekranı basitleştir.
MAERKEK
Admin
En fazla çözünürlüğünü düşürür oynarsın . Ölçeklemeyi düşürsene olacak mı ?
Bu olayı ne için istiyorsun ? Kasma mı yapıyor ?
Baydırman
Moderator
Arabayı alçaltmak iyi birşey değil. yol tutuşu orjinalliği bitiyor. Tabi bu benim görüşüm Arkadaşım 2004 te aldığı pejo 206 sını alçaltmıştı 8 ay sonra sattı. 2 ay sonrada gene pejo 206 aldı. Ama bu sefer alçaltmayı hiç düşünmüyor....
Arabayı alçaltmak iyi birşey değil. yol tutuşu orjinalliği bitiyor. Tabi bu benim görüşüm Arkadaşım 2004 te aldığı pejo 206 sını alçaltmıştı 8 ay sonra sattı. 2 ay sonrada gene pejo 206 aldı. Ama bu sefer alçaltmayı hiç düşünmüyor....
Dikey yönlü sabitleme var . Ben onu aktif ederek sabit 30 FPS alıyorum . Ekran kartı kullanımı düşüyor bu sayede .
Msi after burner ile ram hızını yükselterek 10-20 Fps daha fazla alabiliyorum ki çok iyi bir değer .
Dikey yönlü sabitleme var . Ben onu aktif ederek sabit 30 FPS alıyorum . Ekran kartı kullanımı düşüyor bu sayede .
Msi after burner ile ram hızını yükselterek 10-20 Fps daha fazla alabiliyorum ki çok iyi bir değer .