ETS 2 YARDIM..

Konu Sahibi
ETS 2 YARDIM..
sa.
ets 2 de dressen lille sehirlerine giremiyorum. oralarin cevre yoluna girdigimde program çalışmayı durdurdu deyip kapanıyor.
surum 1.4.12
sizce sorun nedir.

As Güncelleme Filan YÜkle Yada Oradan Gitme Başka Yol Bul Driverları Filanda Güncelle

1.4.12 sürüm olarak eskide kalmışsın kardeş sana tavsiyem en güncel sürüme yükselt oyunu Bu bahsettiğin sorun ise oyuna mod vs eklediysen modlardan kaynaklıdır bu vb hatalar genel olarak harita modlarında karşımıza çıkıyor

Konu Sahibi
internetim bol olsa guncellerim de int.yok.
mod meselesine gelince ayni profilde tum modları silerek deniyorum yine aynı

dediğim gibi bahsettiğin hata genel olarak harita modlarından kaynaklanıyor ama bi şekilde güncelleme yapmanı tavsiye ederim Ayrıca oyunun belgelerim klasöründeki dosyasını kopyala oyunu kaldır tekrar yükle ve kopyaladığın klasörü tekrar belgelerime koy birde öyle dene ama sorun olursa diye düşünüyorsan yapma derim ne olur ne olmaz

Konu Sahibi

onu da denedim olmadı
oyunu internetten indirmistim acaba sıkıntı oradan kaynaklanabilir mi

Tepkiler: ___kaptan___
onu da denedim olmadı
oyunu internetten indirmistim acaba sıkıntı oradan kaynaklanabilir mi
Zannetmiyorum ki bende internetten torrent olarak indirdim bu vb sorun olduğunda genel olarak harita modlarından kaynaklanıyor yani, ama son çare olarak oyunu güncellemek kalıyor malesef

Konu Sahibi
Olmadı mecbur guncelleyecegim artık ne yapalım
hepinize teşekkür ederim.

rica ederiz herhangi bi sorun olursa buradayız keyifli forumlar

Tepkiler: babafre23
    Konu Sahibi
yahu ben yeni hatırladım kusura bakmayın
benim internetten indirdigim oyunun sürümü 1.3.1 idi.
ben format atinca oyun gitti fakat profilimi yedeklemistim.
sonra internet cafeden başka bir ets 2 yi bilgisayarıma attım onun sürümü şimdiki kullandığım 1.4.12 idi. ve ben bu sürüme 1.3.1 profiliyle devam ettim.
sorunum bundan dolayı olabilir belki.

Normalde profilden kaynaklı sorun olmaz ama farklı sürümden dolayı profil kaynaklı sorunlar olabilir Ya yeniden profil açıp başla ya da en iyisi son sürümü bi şekilde edinip kullandığın profil ile modsuz başla modları sonradan ekle devam et

Konu Sahibi
Güncelleme ile duzeliyorsa guncelleyelim duzelsin yapacak bir şey yok eyvallah