UpOneTR Üye marist' Alıntı: Sohbetiniz çok hoş ama konuyu fazlasıyla cıvıtmışsınız. Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Konunu bölümü gereği
marist' Alıntı: Sohbetiniz çok hoş ama konuyu fazlasıyla cıvıtmışsınız. Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Konunu bölümü gereği
marist Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Konunu bölümü gereği Genişletmek için tıkla ... Ben konusmalarinizdan bahsetmedim zaten smiley yasak denildiği halde kullandiginizdan bahsediyorum.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Konunu bölümü gereği Genişletmek için tıkla ... Ben konusmalarinizdan bahsetmedim zaten smiley yasak denildiği halde kullandiginizdan bahsediyorum.
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... marist' Alıntı: Niye gülüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Sanane
.NeXuS.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... marist' Alıntı: Niye gülüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Sanane
Oğuzhan Üye İyice cilkini cikardiniz abi bu ne ya... Sizinle bir sey yapilmazmis anladim ben. Birkac buyugum disinda hicbir ise yaramaz insanlarsiniz.
İyice cilkini cikardiniz abi bu ne ya... Sizinle bir sey yapilmazmis anladim ben. Birkac buyugum disinda hicbir ise yaramaz insanlarsiniz.
UpOneTR Üye Oğuzhan' Alıntı: İyice cilkini cikardiniz abi bu ne ya... Sizinle bir sey yapilmazmis anladim ben. Birkac buyugum disinda hicbir ise yaramaz insanlarsiniz. Genişletmek için tıkla ... Niye bu kadar atarlandın ki ?
Oğuzhan' Alıntı: İyice cilkini cikardiniz abi bu ne ya... Sizinle bir sey yapilmazmis anladim ben. Birkac buyugum disinda hicbir ise yaramaz insanlarsiniz. Genişletmek için tıkla ... Niye bu kadar atarlandın ki ?
marist Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Olsun yine de sanane ? Genişletmek için tıkla ... İyi değilsin sen.
minoo Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: elendiğim halde daha çıkmadım işte farkım iyavuzoz'da elendi Genişletmek için tıkla ... Seni sonradan yarışmaya aldım diye insanlarla karşı karşıya geldim ve teşekkürün bu mu senin? Asıl ben teşekkür ederim.
.NeXuS.' Alıntı: elendiğim halde daha çıkmadım işte farkım iyavuzoz'da elendi Genişletmek için tıkla ... Seni sonradan yarışmaya aldım diye insanlarla karşı karşıya geldim ve teşekkürün bu mu senin? Asıl ben teşekkür ederim.
ogzhnoTr Üye Bende katılmak istediğimi söyledim sonra neyse dedim sonra bi deniyim dedim ismim bile yok. Neyse. Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Bende katılmak istediğimi söyledim sonra neyse dedim sonra bi deniyim dedim ismim bile yok. Neyse. Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
NEXUS Üye minoo' Alıntı: Seni sonradan yarışmaya aldım diye insanlarla karşı karşıya geldim ve teşekkürün bu mu senin? Asıl ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... ama ilk mesaj atan bendim ağlıcam iki nokta üst üste açma parantez
minoo' Alıntı: Seni sonradan yarışmaya aldım diye insanlarla karşı karşıya geldim ve teşekkürün bu mu senin? Asıl ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... ama ilk mesaj atan bendim ağlıcam iki nokta üst üste açma parantez
NEXUS Üye codblackops2' Alıntı: Oyunun suyu çıkmış ama keşke katilsaydim sonuna kadar sadik kalirdim oyuna Genişletmek için tıkla ... baştan kaybettin.
codblackops2' Alıntı: Oyunun suyu çıkmış ama keşke katilsaydim sonuna kadar sadik kalirdim oyuna Genişletmek için tıkla ... baştan kaybettin.
minoo Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: Bende katılmak istediğimi söyledim sonra neyse dedim sonra bi deniyim dedim ismim bile yok. Neyse. Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Sen kendi mesajından anladın mı bir şey? Evet dedim yok dedim neyse dedim deneyim dedim yok dedim. Ben hiç bişey anlamadım şahsen. Soru da gayet basitti; katılan var mı. Evet ya da hayır diyecektin.
ogzhnoTr' Alıntı: Bende katılmak istediğimi söyledim sonra neyse dedim sonra bi deniyim dedim ismim bile yok. Neyse. Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Sen kendi mesajından anladın mı bir şey? Evet dedim yok dedim neyse dedim deneyim dedim yok dedim. Ben hiç bişey anlamadım şahsen. Soru da gayet basitti; katılan var mı. Evet ya da hayır diyecektin.