0MG90 Üye .NeXuS.' Alıntı: getirmeyi unutmuşum yeğeen katılıyorum bencede aktif olmayanlar elensin , girer yarışmaya katılır yarışma bitene kadar girmez. Genişletmek için tıkla ... Gülmedim
.NeXuS.' Alıntı: getirmeyi unutmuşum yeğeen katılıyorum bencede aktif olmayanlar elensin , girer yarışmaya katılır yarışma bitene kadar girmez. Genişletmek için tıkla ... Gülmedim
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Gülmedim Genişletmek için tıkla ... bende gülmemiştim demekki tek gülmeyen ben değilmişim.
0MG90' Alıntı: Gülmedim Genişletmek için tıkla ... bende gülmemiştim demekki tek gülmeyen ben değilmişim.
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: nasıl koyuluyor bilemiyorum Suküt Sen Biliyormusun?@Sukut-u Hayal Elenmiş Ya Moto G - Bootloader Unlock, CWM Yükleme, Root, Rom Yükleme ve Orjinale Dönme | Sayfa 8 - MaxiCep @minoo Genişletmek için tıkla ... ama bu şey ya o anki stres of canınız sağolsun :Pzaten iyide olmuş acayip stres oldum ben hiç bu kadar ciddi olamazdım
.NeXuS.' Alıntı: nasıl koyuluyor bilemiyorum Suküt Sen Biliyormusun?@Sukut-u Hayal Elenmiş Ya Moto G - Bootloader Unlock, CWM Yükleme, Root, Rom Yükleme ve Orjinale Dönme | Sayfa 8 - MaxiCep @minoo Genişletmek için tıkla ... ama bu şey ya o anki stres of canınız sağolsun :Pzaten iyide olmuş acayip stres oldum ben hiç bu kadar ciddi olamazdım
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: ama bu şey ya o anki stres of canınız sağolsun :Pzaten iyide olmuş acayip stres oldum ben hiç bu kadar ciddi olamazdım Genişletmek için tıkla ... canımız saolsun canımızdan kıymetlimi. ifade kullanımı bu konuda yasak.
Sukut-u Hayal' Alıntı: ama bu şey ya o anki stres of canınız sağolsun :Pzaten iyide olmuş acayip stres oldum ben hiç bu kadar ciddi olamazdım Genişletmek için tıkla ... canımız saolsun canımızdan kıymetlimi. ifade kullanımı bu konuda yasak.
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: canımız saolsun canımızdan kıymetlimi. ifade kullanımı bu konuda yasak. Genişletmek için tıkla ... tamma kullanmam bende
.NeXuS.' Alıntı: canımız saolsun canımızdan kıymetlimi. ifade kullanımı bu konuda yasak. Genişletmek için tıkla ... tamma kullanmam bende
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: tamma kullanmam bende Genişletmek için tıkla ... hala kullanıyorsun yeeğen
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: ama bu şey ya o anki stres of canınız sağolsun :Pzaten iyide olmuş acayip stres oldum ben hiç bu kadar ciddi olamazdım Genişletmek için tıkla ... ne içtin?
Sukut-u Hayal' Alıntı: ama bu şey ya o anki stres of canınız sağolsun :Pzaten iyide olmuş acayip stres oldum ben hiç bu kadar ciddi olamazdım Genişletmek için tıkla ... ne içtin?