minoo Üye Konu Sahibi Tebrik ediyorum hala kullanmıyor ikisi de. Mert kullanmaz o bu konularda çok inatçıdır. Ben çatlarım ayol.
Tebrik ediyorum hala kullanmıyor ikisi de. Mert kullanmaz o bu konularda çok inatçıdır. Ben çatlarım ayol.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Tebrik ediyorum hala kullanmıyor ikisi de. Mert kullanmaz o bu konularda çok inatçıdır. Ben çatlarım ayol. Genişletmek için tıkla ... Yok ben üşengeçlikten kullanmam minoo' Alıntı: Yanlış. Kağıt yazılmaz. Kağıda yazılır. Eğer "bana yaz" demiş olsaydı dediğin doğruydu. Ama "beni yaz" dediği için sorun yanlış. "Seni niye yazsın? Şiir misin?" deseydin cuk otururdu. Türkçe dersi mi vereyim bu saatten sonra? Genişletmek için tıkla ... o sıra canı sıkılmış belli TurkSaw' Alıntı: O zaman her ikisine ödül verelim Genişletmek için tıkla ... Kahve kupası verin bize TurkSaw' Alıntı: Oyunu kazanan olursa bana PM atsın Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
minoo' Alıntı: Tebrik ediyorum hala kullanmıyor ikisi de. Mert kullanmaz o bu konularda çok inatçıdır. Ben çatlarım ayol. Genişletmek için tıkla ... Yok ben üşengeçlikten kullanmam minoo' Alıntı: Yanlış. Kağıt yazılmaz. Kağıda yazılır. Eğer "bana yaz" demiş olsaydı dediğin doğruydu. Ama "beni yaz" dediği için sorun yanlış. "Seni niye yazsın? Şiir misin?" deseydin cuk otururdu. Türkçe dersi mi vereyim bu saatten sonra? Genişletmek için tıkla ... o sıra canı sıkılmış belli TurkSaw' Alıntı: O zaman her ikisine ödül verelim Genişletmek için tıkla ... Kahve kupası verin bize TurkSaw' Alıntı: Oyunu kazanan olursa bana PM atsın Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AIS Üye Genc007' Alıntı: Bence bitirin ismail abi de kullanmaz bi daha da bu inatçıları almayın Genişletmek için tıkla ... Olur.
Genc007' Alıntı: Bence bitirin ismail abi de kullanmaz bi daha da bu inatçıları almayın Genişletmek için tıkla ... Olur.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neco trumpın seçileceğini önceden biliyordun değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet ne oldu ki?
Genc007' Alıntı: Neco trumpın seçileceğini önceden biliyordun değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet ne oldu ki?
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Evet ne oldu ki? Genişletmek için tıkla ... Sıradaki kim onu biliyor musun? @eren3271 sakın yazma daha kardeşim öyle bir geyik döndü harun abi çok kızdı gelirse mesajını bile siler
TurkSaw' Alıntı: Evet ne oldu ki? Genişletmek için tıkla ... Sıradaki kim onu biliyor musun? @eren3271 sakın yazma daha kardeşim öyle bir geyik döndü harun abi çok kızdı gelirse mesajını bile siler
AIS Üye Genc007' Alıntı: Sıradaki kim onu biliyor musun? @eren3271 sakın yazma daha kardeşim öyle bir geyik döndü harun abi çok kızdı gelirse mesajını bile siler Genişletmek için tıkla ... Sıradaki olmayacak çünkü söylemeyeceğim.
Genc007' Alıntı: Sıradaki kim onu biliyor musun? @eren3271 sakın yazma daha kardeşim öyle bir geyik döndü harun abi çok kızdı gelirse mesajını bile siler Genişletmek için tıkla ... Sıradaki olmayacak çünkü söylemeyeceğim.
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Sıradaki olmayacak çünkü söylemeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Amerika mı yıkılacak?
TurkSaw' Alıntı: Sıradaki olmayacak çünkü söylemeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Amerika mı yıkılacak?
minoo Üye Konu Sahibi eren3271' Alıntı: ben kız olarak biliyordum hep pardon Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
minoo Üye Konu Sahibi Merhaba Arkadaşlar, Bu konu içinde -yarışmacı olmasanız dahi- ifade kullanmanın yasak olduğunu belirtmek isterim. Önemle desteğinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.
Merhaba Arkadaşlar, Bu konu içinde -yarışmacı olmasanız dahi- ifade kullanmanın yasak olduğunu belirtmek isterim. Önemle desteğinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.
ModX Moderator minoo' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar, Bu konu içinde -yarışmacı olmasanız dahi- ifade kullanmanın yasak olduğunu belirtmek isterim. Önemle desteğinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Abi necmi taş çalıyor söyleyim dedim
minoo' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar, Bu konu içinde -yarışmacı olmasanız dahi- ifade kullanmanın yasak olduğunu belirtmek isterim. Önemle desteğinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Abi necmi taş çalıyor söyleyim dedim