AIS Üye Genc007' Alıntı: Olm senin kaynak yanlış la. Bugün forumdaydı. Genişletmek için tıkla ... Ben Pınarı söylemedim. Harunu söyledim uzun zamandır forumda değil
Genc007' Alıntı: Olm senin kaynak yanlış la. Bugün forumdaydı. Genişletmek için tıkla ... Ben Pınarı söylemedim. Harunu söyledim uzun zamandır forumda değil
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Ben Pınarı söylemedim. Harunu söyledim uzun zamandır forumda değil Genişletmek için tıkla ... Minoo minoodur sonuçta la
TurkSaw' Alıntı: Ben Pınarı söylemedim. Harunu söyledim uzun zamandır forumda değil Genişletmek için tıkla ... Minoo minoodur sonuçta la
ModX Moderator minoo' Alıntı: Turksaw ifade kullandı mı la? Eliyorum? Genişletmek için tıkla ... Evet abi ele gitsin.
minoo' Alıntı: Turksaw ifade kullandı mı la? Eliyorum? Genişletmek için tıkla ... Evet abi ele gitsin.
AIS Üye minoo' Alıntı: Turksaw ifade kullandı mı la? Eliyorum? Genişletmek için tıkla ... Evet kullandım
ModX Moderator minoo' Alıntı: Revo asla ifade kullanmaz. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Harun reis istifa et mert reis şampiyon olsun
minoo' Alıntı: Revo asla ifade kullanmaz. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Harun reis istifa et mert reis şampiyon olsun
ModX Moderator minoo' Alıntı: Elediiiiim Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... En inatçılar en sona kaldı. Bam bam bam... @Jan abi seni de ispiyonladım helal et
minoo' Alıntı: Elediiiiim Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... En inatçılar en sona kaldı. Bam bam bam... @Jan abi seni de ispiyonladım helal et
Jan Üye Yoo yo sıkıntı değil ben elendim biliyorum bu saçma yarışmayı inşAllah sen kazanırsın buda sonuncusu :P Ohhh içimi döktüm hadi eyvAllah.. Yönetici tarafından düzenlendi: 13 Şub 2017
Yoo yo sıkıntı değil ben elendim biliyorum bu saçma yarışmayı inşAllah sen kazanırsın buda sonuncusu :P Ohhh içimi döktüm hadi eyvAllah..
ModX Moderator Ben elendim abi. Bu konuda da yasak ifade yalnız. Hemen harun reisi etiketliyorum. @minoo Son düzenleme: 13 Şub 2017
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Revo asla ifade kullanmaz. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... yok be oğlum
minoo' Alıntı: Revo asla ifade kullanmaz. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... yok be oğlum
minoo Üye Konu Sahibi Yarışmadan elenen yarışmaya laf söylüyor. Katılmasaydınız kardeşim silah mı dayadık kafanıza. Çok saçma yarışma. Peh. Sent from my iPhone using Tapatalk
Yarışmadan elenen yarışmaya laf söylüyor. Katılmasaydınız kardeşim silah mı dayadık kafanıza. Çok saçma yarışma. Peh. Sent from my iPhone using Tapatalk
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Kaybedenlere başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Kaybedenlere niye başarılar diliyon la? Kaybetmeyi başardık zaten. Tebrik et.
TurkSaw' Alıntı: Kaybedenlere başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Kaybedenlere niye başarılar diliyon la? Kaybetmeyi başardık zaten. Tebrik et.