AIS Üye Genc007' Alıntı: Yoksa biz yapay zeka mıyız la? Genişletmek için tıkla ... Olabilir. Harun net açıklama yapar.
Genc007' Alıntı: Yoksa biz yapay zeka mıyız la? Genişletmek için tıkla ... Olabilir. Harun net açıklama yapar.
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Olabilir. Harun net açıklama yapar. Genişletmek için tıkla ... La dediğime göre en azından ben değilim galiba. Harun kim? belki la demeye programlanmışımdır
TurkSaw' Alıntı: Olabilir. Harun net açıklama yapar. Genişletmek için tıkla ... La dediğime göre en azından ben değilim galiba. Harun kim? belki la demeye programlanmışımdır
AIS Üye Genc007' Alıntı: La dediğime göre en azından ben değilim galiba. Harun kim? Genişletmek için tıkla ... Pınar Genc007' Alıntı: belki la demeye programlanmışımdır Genişletmek için tıkla ... Bende onu düşünüyordum
Genc007' Alıntı: La dediğime göre en azından ben değilim galiba. Harun kim? Genişletmek için tıkla ... Pınar Genc007' Alıntı: belki la demeye programlanmışımdır Genişletmek için tıkla ... Bende onu düşünüyordum
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Pınar Bende onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Harun abinin soyadını nerden biliyon la?
TurkSaw' Alıntı: Pınar Bende onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Harun abinin soyadını nerden biliyon la?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abinin soyadını nerden biliyon la? Genişletmek için tıkla ... Biliyorum işte.
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Biliyorum işte. Genişletmek için tıkla ... belki bilmeye programlanmışsındır.
AIS Üye Genc007' Alıntı: belki bilmeye programlanmışsındır. Genişletmek için tıkla ... Google ben miyim yoksa?
Genc007' Alıntı: belki bilmeye programlanmışsındır. Genişletmek için tıkla ... Google ben miyim yoksa?
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Google ben miyim yoksa? Genişletmek için tıkla ... Yandexsindir belki
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Zık mı kım demeni bekliyordum.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Zık mı kım demeni bekliyordum. Genişletmek için tıkla ... Konuyu değişelim dedim.
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Konuyu değişelim dedim. Genişletmek için tıkla ... İyi ettin aslında.
AIS Üye Genc007' Alıntı: İyi ettin aslında. Genişletmek için tıkla ... Tamam. Forumda kimse yok mesaj atan yok. Aslında etkinliğe katılanlara zaman koymamız gerekiyor
Genc007' Alıntı: İyi ettin aslında. Genişletmek için tıkla ... Tamam. Forumda kimse yok mesaj atan yok. Aslında etkinliğe katılanlara zaman koymamız gerekiyor
Aybin.Kilic Üye Kesinlikle zaman vermek lazım. Misal ben işte olduğum zamanlar pek yazamıyorum. Ekseri beni windows mobile bölümünde bulabilirsiniz. Ha illa smiley atmamı beklersiniz daha çok beklersiniz. Demedi demeyin. Acayip pis inatçıyımdır.
Kesinlikle zaman vermek lazım. Misal ben işte olduğum zamanlar pek yazamıyorum. Ekseri beni windows mobile bölümünde bulabilirsiniz. Ha illa smiley atmamı beklersiniz daha çok beklersiniz. Demedi demeyin. Acayip pis inatçıyımdır.