BLasTeaR Üye Genc007' Alıntı: İçe içe ciğer kalmamıştır. Allaha şükür harun abiyle kan davam olmayacak o zaman. Ben ufaktan yol alıyım korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla ... nereye kardaş dur işte, yemicez ya. Jan' Alıntı: Arkadaşlar iyi geceler kendinize dikkat edin yarın pazar diye gecenin dibine vurmayın erkenden zıbarın yatın Genişletmek için tıkla ... 02:30 epey erken sanırım.. Hayırlı geceler Ferro,mis gibi yataığında Alklah rahatlık versin
Genc007' Alıntı: İçe içe ciğer kalmamıştır. Allaha şükür harun abiyle kan davam olmayacak o zaman. Ben ufaktan yol alıyım korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla ... nereye kardaş dur işte, yemicez ya. Jan' Alıntı: Arkadaşlar iyi geceler kendinize dikkat edin yarın pazar diye gecenin dibine vurmayın erkenden zıbarın yatın Genişletmek için tıkla ... 02:30 epey erken sanırım.. Hayırlı geceler Ferro,mis gibi yataığında Alklah rahatlık versin
ModX Moderator BLasTeaR' Alıntı: nereye kardaş dur işte, yemicez ya. 02:30 epey erken sanırım.. Hayırlı geceler Ferro,mis gibi yataığında Alklah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Bağırsaklar harun abinin ona göre.
BLasTeaR' Alıntı: nereye kardaş dur işte, yemicez ya. 02:30 epey erken sanırım.. Hayırlı geceler Ferro,mis gibi yataığında Alklah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Bağırsaklar harun abinin ona göre.
BLasTeaR Üye Genc007' Alıntı: Bağırsaklar harun abinin ona göre. Genişletmek için tıkla ... hadi ya pf. domatesli mi bari . bize de dalak düşüyor napalım, hiç yoktan iyidir. Revengeful' Alıntı: Kim bağırıyo Genişletmek için tıkla ... bağırsak bağırıyormuş Mert.
Genc007' Alıntı: Bağırsaklar harun abinin ona göre. Genişletmek için tıkla ... hadi ya pf. domatesli mi bari . bize de dalak düşüyor napalım, hiç yoktan iyidir. Revengeful' Alıntı: Kim bağırıyo Genişletmek için tıkla ... bağırsak bağırıyormuş Mert.
ModX Moderator BLasTeaR' Alıntı: hadi ya pf. domatesli mi bari . bize de dalak düşüyor napalım, hiç yoktan iyidir. bağırsak bağırıyormuş Mert. Genişletmek için tıkla ... o zaman bağıralım bağırsın
BLasTeaR' Alıntı: hadi ya pf. domatesli mi bari . bize de dalak düşüyor napalım, hiç yoktan iyidir. bağırsak bağırıyormuş Mert. Genişletmek için tıkla ... o zaman bağıralım bağırsın
BLasTeaR Üye Genc007' Alıntı: o zaman bağıralım bağırsın Genişletmek için tıkla ... sen önden dene bro, biz arkadan geliyoz Revengeful' Alıntı: nomıssız Genişletmek için tıkla ... la şimdi bu kelimeye [f] üzerinden denk geldim ya la. hihi, dün d. günümdü.. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Genc007' Alıntı: o zaman bağıralım bağırsın Genişletmek için tıkla ... sen önden dene bro, biz arkadan geliyoz Revengeful' Alıntı: nomıssız Genişletmek için tıkla ... la şimdi bu kelimeye [f] üzerinden denk geldim ya la. hihi, dün d. günümdü..
Revengeful Emekli Yönetici BLasTeaR' Alıntı: sen önden dene bro, biz arkadan geliyoz Genişletmek için tıkla ... Ben iyi değilim
ModX Moderator BLasTeaR' Alıntı: sen önden dene bro, biz arkadan geliyoz la şimdi bu kelimeye [f] üzerinden denk geldim ya la. hihi, dün d. günümdü.. Genişletmek için tıkla ... Harun abi kızmasın Bak yine sakat cümle olmuş.
BLasTeaR' Alıntı: sen önden dene bro, biz arkadan geliyoz la şimdi bu kelimeye [f] üzerinden denk geldim ya la. hihi, dün d. günümdü.. Genişletmek için tıkla ... Harun abi kızmasın Bak yine sakat cümle olmuş.
BLasTeaR Üye Revengeful' Alıntı: Ben iyi değilim Genişletmek için tıkla ... kendini sorgulayabilen özeleştiri yapabilen ve bunu itiraf edebilen güçlü ve güzel insan, seni tebrik ediyorum. Genc007' Alıntı: Harun abi kızmasın Genişletmek için tıkla ... nie la. Genc007' Alıntı: o zaman bağıralım bağırsın Genişletmek için tıkla ... la sen bağır, biz arkadan geliyoz diyom illa bana simetrik uçan sol kafa mı attıracan?
Revengeful' Alıntı: Ben iyi değilim Genişletmek için tıkla ... kendini sorgulayabilen özeleştiri yapabilen ve bunu itiraf edebilen güçlü ve güzel insan, seni tebrik ediyorum. Genc007' Alıntı: Harun abi kızmasın Genişletmek için tıkla ... nie la. Genc007' Alıntı: o zaman bağıralım bağırsın Genişletmek için tıkla ... la sen bağır, biz arkadan geliyoz diyom illa bana simetrik uçan sol kafa mı attıracan?
BLasTeaR Üye minoo' Alıntı: Abicim "hihi, haha" falan yazmak da yasak. Genişletmek için tıkla ... alla alla, cümle ne zamandan beri smile/ifade oldu ki? hımmm! o zaman biz konuşmayak, her söyleyeceğimiz kelime ifade özgürlüğü içeriyor ki.
minoo' Alıntı: Abicim "hihi, haha" falan yazmak da yasak. Genişletmek için tıkla ... alla alla, cümle ne zamandan beri smile/ifade oldu ki? hımmm! o zaman biz konuşmayak, her söyleyeceğimiz kelime ifade özgürlüğü içeriyor ki.
minoo Üye Konu Sahibi Ne alakası var? Amacımız ifade kullanmamak, ifadeyi yansıtmamak. Çok zor değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne alakası var? Amacımız ifade kullanmamak, ifadeyi yansıtmamak. Çok zor değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BLasTeaR Üye minoo' Alıntı: Ne alakası var? Amacımız ifade kullanmamak, ifadeyi yansıtmamak. Çok zor değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... neyin içinde olduğumuzu biz de biliyoruz. ben yazı olarak diyorum. neyse takılın siz.
minoo' Alıntı: Ne alakası var? Amacımız ifade kullanmamak, ifadeyi yansıtmamak. Çok zor değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... neyin içinde olduğumuzu biz de biliyoruz. ben yazı olarak diyorum. neyse takılın siz.
minoo Üye Konu Sahibi Tamam işte ben de sana yüzün gülmesin demiyorum ki. Yazıda belli etmiyoruz ama. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam işte ben de sana yüzün gülmesin demiyorum ki. Yazıda belli etmiyoruz ama. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi