Jan Üye Halı saha maçından geliyorum baklavasınaydı .. Yendik tabiki sonra döndüm dedim ki haftaya yine bekleriz
Halı saha maçından geliyorum baklavasınaydı .. Yendik tabiki sonra döndüm dedim ki haftaya yine bekleriz
minoo Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Eyv. Kim silecek ki mesajımı harun abi mi Genişletmek için tıkla ... Beğenemedin mi canım? Silerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ANIL' Alıntı: Eyv. Kim silecek ki mesajımı harun abi mi Genişletmek için tıkla ... Beğenemedin mi canım? Silerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ANIL Admin minoo' Alıntı: Beğenemedin mi canım? Silerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İmzanın bi alt satırına harun abi yazsana ...
minoo' Alıntı: Beğenemedin mi canım? Silerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İmzanın bi alt satırına harun abi yazsana ...
Aybin.Kilic Üye Genc007' Alıntı: Harun abi geldi dayak atmasa bari. Genişletmek için tıkla ... Aç karna da dayak çekilmez ki. Biri baklava dedi sanırım. Gidecek arkadaşlar için gecenin şarkısı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Genc007' Alıntı: Harun abi geldi dayak atmasa bari. Genişletmek için tıkla ... Aç karna da dayak çekilmez ki. Biri baklava dedi sanırım. Gidecek arkadaşlar için gecenin şarkısı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ModX Moderator Aybin.Kilic' Alıntı: Aç karna da dayak çekilmez ki. Biri baklava dedi sanırım. Gidecek arkadaşlar için gecenin şarkısı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ben biraz doyurdum karnımı az önce abi. Üstüne tatlı niyetine harun abi dayağı yersem tamamdır.
Aybin.Kilic' Alıntı: Aç karna da dayak çekilmez ki. Biri baklava dedi sanırım. Gidecek arkadaşlar için gecenin şarkısı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ben biraz doyurdum karnımı az önce abi. Üstüne tatlı niyetine harun abi dayağı yersem tamamdır.
Aybin.Kilic Üye ANIL' Alıntı: Yarışmaya katılmayanlar ifade kullanarak tahrik edebilir mi Genişletmek için tıkla ... Admin dinlemez bu konu. Direkt deşifre ederler bak. Bu kadrodan ben bile korkmaya başladım. Genc007' Alıntı: Ben biraz doyurdum karnımı az önce abi. Üstüne tatlı niyetine harun abi dayağı yersem tamamdır. Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun kardeşim. Harun abisi tatlısını ver arkadaşın.
ANIL' Alıntı: Yarışmaya katılmayanlar ifade kullanarak tahrik edebilir mi Genişletmek için tıkla ... Admin dinlemez bu konu. Direkt deşifre ederler bak. Bu kadrodan ben bile korkmaya başladım. Genc007' Alıntı: Ben biraz doyurdum karnımı az önce abi. Üstüne tatlı niyetine harun abi dayağı yersem tamamdır. Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun kardeşim. Harun abisi tatlısını ver arkadaşın.
ModX Moderator Neco sen gittiysen bu beğenileri yapan kim la? Aybin.Kilic' Alıntı: Admin dinlemez bu konu. Direkt deşifre ederler bak. Bu kadrodan ben bile korkmaya başladım. Afiyet bal şeker olsun kardeşim. Harun abisi tatlısını ver arkadaşın. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın abi. Harun abi şimdiden ellerine sağlık.
Neco sen gittiysen bu beğenileri yapan kim la? Aybin.Kilic' Alıntı: Admin dinlemez bu konu. Direkt deşifre ederler bak. Bu kadrodan ben bile korkmaya başladım. Afiyet bal şeker olsun kardeşim. Harun abisi tatlısını ver arkadaşın. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın abi. Harun abi şimdiden ellerine sağlık.
Aybin.Kilic Üye Genc007' Alıntı: Neco sen gittiysen bu beğenileri yapan kim la? Sağolasın abi. Harun abi şimdiden ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Neco gitmedi ki! Adamın ruhu burada, deşifre peşinde koşuyor...
Genc007' Alıntı: Neco sen gittiysen bu beğenileri yapan kim la? Sağolasın abi. Harun abi şimdiden ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Neco gitmedi ki! Adamın ruhu burada, deşifre peşinde koşuyor...
minoo Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: İmzanın bi alt satırına harun abi yazsana ... Genişletmek için tıkla ... Yazmam böyle iyi imzam. Yıllardır böyle. Pek severim.
ANIL' Alıntı: İmzanın bi alt satırına harun abi yazsana ... Genişletmek için tıkla ... Yazmam böyle iyi imzam. Yıllardır böyle. Pek severim.
Revengeful Emekli Yönetici Jan' Alıntı: Mino horseleri nerden buldun hiç güzel değiller beğenmedim.. Genişletmek için tıkla ... Dalga geçme tipiyle. Elinden bir şey gelmez
Jan' Alıntı: Mino horseleri nerden buldun hiç güzel değiller beğenmedim.. Genişletmek için tıkla ... Dalga geçme tipiyle. Elinden bir şey gelmez
Aybin.Kilic Üye minoo' Alıntı: Bizde dayak olmaz yeğen. Genişletmek için tıkla ... Ben şu başlığa kafayı taktım. 5,5 yerine 3.5 yapsak fena olmaz. Smiley kullanmamak için herkes 3.5 atıyor.
minoo' Alıntı: Bizde dayak olmaz yeğen. Genişletmek için tıkla ... Ben şu başlığa kafayı taktım. 5,5 yerine 3.5 yapsak fena olmaz. Smiley kullanmamak için herkes 3.5 atıyor.
Jan Üye Abi belki konuyu açan adam 5,5 atıyor nereden biliyorsun ki bırak oluruna kalsın böyle güzel Ne bu ? Kağıt torba ?
Abi belki konuyu açan adam 5,5 atıyor nereden biliyorsun ki bırak oluruna kalsın böyle güzel Ne bu ? Kağıt torba ?