Ben hindi değilim tavukmusun
Baydırman Moderator by_aLi_1907' Alıntı: boşver reenkarnasyonu kesip yiyelim hemen Genişletmek için tıkla ... ilk sen başla yemeye
by_aLi_1907' Alıntı: boşver reenkarnasyonu kesip yiyelim hemen Genişletmek için tıkla ... ilk sen başla yemeye
Baydırman Moderator HelloAndroid' Alıntı: Tamam ya hindiyim yeter ki kavga çıkarmayalım. İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... bunu öğrendigimiz iyi oldu. belki ata abide tatmak ister.
HelloAndroid' Alıntı: Tamam ya hindiyim yeter ki kavga çıkarmayalım. İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... bunu öğrendigimiz iyi oldu. belki ata abide tatmak ister.
by_aLi_1907 Üye HelloAndroid' Alıntı: Çok komiksin sen ya. Kaç yaşındasın sen? Tavuk mu var resimde? Genişletmek için tıkla ... sus pişirir yerim seni Genc007' Alıntı: bunu öğrendigimiz iyi oldu. belki ata abide tatmak ister. Genişletmek için tıkla ... ata kimdi?
HelloAndroid' Alıntı: Çok komiksin sen ya. Kaç yaşındasın sen? Tavuk mu var resimde? Genişletmek için tıkla ... sus pişirir yerim seni Genc007' Alıntı: bunu öğrendigimiz iyi oldu. belki ata abide tatmak ister. Genişletmek için tıkla ... ata kimdi?
Baydırman Moderator by_aLi_1907' Alıntı: sus pişirir yerim seni ata kimdi? Genişletmek için tıkla ... payımı isterim ortak. bana da ayır.
by_aLi_1907' Alıntı: sus pişirir yerim seni ata kimdi? Genişletmek için tıkla ... payımı isterim ortak. bana da ayır.
Baydırman Moderator by_aLi_1907' Alıntı: sus pişirir yerim seni ata kimdi? Genişletmek için tıkla ... praetor HelloAndroid' Alıntı: Yiyen varsa gelsin ama nerede yiyecez? Genişletmek için tıkla ... sen ocağın üstünde yersin.
by_aLi_1907' Alıntı: sus pişirir yerim seni ata kimdi? Genişletmek için tıkla ... praetor HelloAndroid' Alıntı: Yiyen varsa gelsin ama nerede yiyecez? Genişletmek için tıkla ... sen ocağın üstünde yersin.
by_aLi_1907 Üye HelloAndroid' Alıntı: Yiyen varsa gelsin ama nerede yiyecez? Genişletmek için tıkla ... kendinimi yiyecen? ben pişmedende yerim banlanmadan yiyelim bunları
HelloAndroid' Alıntı: Yiyen varsa gelsin ama nerede yiyecez? Genişletmek için tıkla ... kendinimi yiyecen? ben pişmedende yerim banlanmadan yiyelim bunları
PATRON 007 Üye by_aLi_1907' Alıntı: kendinimi yiyecen? ben pişmedende yerim Genişletmek için tıkla ... Hayır @Gulu Gulu
by_aLi_1907' Alıntı: kendinimi yiyecen? ben pişmedende yerim Genişletmek için tıkla ... Hayır @Gulu Gulu
Baydırman Moderator by_aLi_1907' Alıntı: kendinimi yiyecen? ben pişmedende yerim banlanmadan yiyelim bunları Genişletmek için tıkla ... sana afiyet olsun o zaman ortak. ben cig sevmiyorum.
by_aLi_1907' Alıntı: kendinimi yiyecen? ben pişmedende yerim banlanmadan yiyelim bunları Genişletmek için tıkla ... sana afiyet olsun o zaman ortak. ben cig sevmiyorum.
Baydırman Moderator HelloAndroid' Alıntı: Hayır @Gulu Gulu Genişletmek için tıkla ... insan arkadaşını yer mi la?
by_aLi_1907 Üye HelloAndroid' Alıntı: Beni kimse yiyemez Genişletmek için tıkla ... sus kesecem boynunun genc bıçak getir
HelloAndroid' Alıntı: Beni kimse yiyemez Genişletmek için tıkla ... sus kesecem boynunun genc bıçak getir
İhtiyar007 Üye minoo' Alıntı: Yasak. Yasak olmasına rağmen ifade yapılmış anlamında dedim. Bu kadar mı iradesizsiniz arkadaşlar? Hiçbir şeye ayak uyduramıyorsunuz ve bununla eğleniyorsunuz. Bu ciddi iradesizlik. Yarışmaya devam eden arkadaşların müsadesi olursa konuyu kapatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Kapanabilir.
minoo' Alıntı: Yasak. Yasak olmasına rağmen ifade yapılmış anlamında dedim. Bu kadar mı iradesizsiniz arkadaşlar? Hiçbir şeye ayak uyduramıyorsunuz ve bununla eğleniyorsunuz. Bu ciddi iradesizlik. Yarışmaya devam eden arkadaşların müsadesi olursa konuyu kapatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Kapanabilir.
PATRON 007 Üye Genc007' Alıntı: insan arkadaşını yer mi la? Genişletmek için tıkla ... Tamam yemiyorum o zaman arkadaşım olduğunu unutmuştum
Genc007' Alıntı: insan arkadaşını yer mi la? Genişletmek için tıkla ... Tamam yemiyorum o zaman arkadaşım olduğunu unutmuştum
by_aLi_1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Kapanabilir. Genişletmek için tıkla ... ihtiyar gel hindi kesiyoz