Etkinlik Daveti 3: İfade Kullanmak Yasak!
Baydırman Moderator sıradan bi gün Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi".
sıradan bi gün Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi".
minoo Üye Konu Sahibi smartphone007' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... Çünkü yolunda gitmiyor hiç bir şey.
maviyesil1 Üye Mr. Turk' Alıntı: Diyelim ki ben sildim nolacak ? Genişletmek için tıkla ... silgini verirmisin. isime gelmeyen mesajlari silecemde. 2016 ya girince geri veririm.
Mr. Turk' Alıntı: Diyelim ki ben sildim nolacak ? Genişletmek için tıkla ... silgini verirmisin. isime gelmeyen mesajlari silecemde. 2016 ya girince geri veririm.
smartphone007 Üye Patronun Patronu' Alıntı: Smiley kullanan banlanıyormu Genişletmek için tıkla ... Evet denemek bedava
Patronun Patronu' Alıntı: Smiley kullanan banlanıyormu Genişletmek için tıkla ... Evet denemek bedava
UpOneTR Üye maviyesil1' Alıntı: silgini verirmisin. isime gelmeyen mesajlari silecemde. 2016 ya girince geri veririm. Genişletmek için tıkla ... Yok size silgi milgi
maviyesil1' Alıntı: silgini verirmisin. isime gelmeyen mesajlari silecemde. 2016 ya girince geri veririm. Genişletmek için tıkla ... Yok size silgi milgi