Etkinlik Daveti 3: İfade Kullanmak Yasak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben zamanında mizah bölümünde mesajlar sayılırken şu ağzı açık smileyi yapıp 3 karakter sınırına düşüp sonuna beyaz nokta ekleyen adamdım. nerden esti bana böyle yasaklı şeyler
Olum yaa of yapmayin boyle seyler

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben zamanında mizah bölümünde mesajlar sayılırken şu ağzı açık smileyi yapıp 3 karakter sınırına düşüp sonuna beyaz nokta ekleyen adamdım. nerden esti bana böyle yasaklı şeyler
Olum yaa of yapmayin boyle seyler

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Kuralları mino belirler ve ben kullandigimda oyle bir kural yoktu yani gecersiz sayilir eger eklenecekse o andan itibaren kullanmayiz sıfır sıkıntı.
Kardo duygu ifade eden hersey yasak. Hmmmm yasak ahahahah yasak zaaaaaa yasak kehkeh demek yasak falan filan

Revengeful

Emekli Yönetici
Kardo duygu ifade eden hersey yasak. Hmmmm yasak ahahahah yasak zaaaaaa yasak kehkeh demek yasak falan filan
Yani bu kural vardı değil mi ? Kesinlikle montaj yoktur.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada kızın mesajını bu hareketimle cevaplamış oldum buradan

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
Sonra ben neden yalnızım

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Yani bu kural vardı değil mi ? Kesinlikle montaj yoktur.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok artik ozelden de ifade kullanmayalm tam olsun. Orasi herkesin gordugu biyer mi?

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok artik ozelden de ifade kullanmayalm tam olsun. Orasi herkesin gordugu biyer mi?
Admin olarak modlardan bn sorumluyum. Hadi canım şöyle güzel bir (elendi) yaz. +10 kişi görebiliyor sonuçta

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Admin olarak modlardan bn sorumluyum. Hadi canım şöyle güzel bir (elendi) yaz. +10 kişi görebiliyor sonuçta
Bas git la manyak. Benim ne zman adil olmadigimi gordun? Konu ben olsam da kendi mesajlarimi silmisligim var.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Revengeful

Emekli Yönetici
"adil olmadigimi"
bu mesajında bile gizlenmiş bir smiley var. "l o" yüzünün yarısı kapalı olduğu için görünmeyen sinsi gülüş smileyi

Mert

Mert

Üye
"adil olmadigimi"
bu mesajında bile gizlenmiş bir smiley var. "l o" yüzünün yarısı kapalı olduğu için görünmeyen sinsi gülüş smileyi
ulamayı kullanırsak cümlenin ortasında "lol" geçiyor. tişikkirler sipirmin. minoo ban ban ban

Revengeful

Emekli Yönetici

Revengeful

Emekli Yönetici
Tek seni değil herkesi.. yanlış anlama şimdi özel değil yani

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
NEXUS

NEXUS

Üye
Yöneticileri gereksiz şekilde oyalamak için inadına smiley kullanan arkadaşları sözlü olarak uyaralım o halde. Tekrar gördüğümde uygunsuz davranışdan ceza puanı verilecek. Söylemedi demeyin sonra. Uyarı yapıldı. Konu sahibi dilerse ilk mesaja böyle bir uyarı eklesin. Diğer konularda sıkıntı yok tek cezası buradan elenmeniz olacaktır fakat özellikle tüm uyarıların yazılı olduğu bu konuda yapılmasına müsaade edilmeyecektir.
okusaydın keşke.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt