Serhan Üye ığağağağağağağağağağağaığağuağğa nasıl bir dil ? ığağağağağağağağağağağaığağuağğa nasıl bir dil ?
AIS Üye Selamun Aleyküm [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: ığağağağağağağağağağağaığağuağğa nasıl bir dil ? ığağağağağağağağağağağaığağuağğa nasıl bir dil ? Genişletmek için tıkla ... Hangi dil bu? Bende öğrenmek istiyorum.
Selamun Aleyküm [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: ığağağağağağağağağağağaığağuağğa nasıl bir dil ? ığağağağağağağağağağağaığağuağğa nasıl bir dil ? Genişletmek için tıkla ... Hangi dil bu? Bende öğrenmek istiyorum.
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... ¿nusroyirev pavec im elyöb aralnaros ınırtah nes
AIS Üye The Schook' Alıntı: ¿nusroyirev pavec im elyöb aralnaros ınırtah nes Genişletmek için tıkla ... Yok tamam sadece senin hatrın için verdim bende iyiyim
The Schook' Alıntı: ¿nusroyirev pavec im elyöb aralnaros ınırtah nes Genişletmek için tıkla ... Yok tamam sadece senin hatrın için verdim bende iyiyim
0MG90 Üye The Schook' Alıntı: ¿nusroyirev pavec im elyöb aralnaros ınırtah nes Genişletmek için tıkla ... He?
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Yok tamam sadece senin hatrın için verdim bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... bu cümleyle iyi felsefe yapılır. not aldım bir kenara. polam234' Alıntı: @The Schook Lo comparo con el idioma español. Genişletmek için tıkla ... forumda ingilizce dışında diğer yabancı diller yasak olmak.
polam234' Alıntı: Yok tamam sadece senin hatrın için verdim bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... bu cümleyle iyi felsefe yapılır. not aldım bir kenara. polam234' Alıntı: @The Schook Lo comparo con el idioma español. Genişletmek için tıkla ... forumda ingilizce dışında diğer yabancı diller yasak olmak.
AIS Üye The Schook' Alıntı: bu cümleyle iyi felsefe yapılır. not aldım bir kenara. forumda ingilizce dışında diğer yabancı diller yasak olmak. Genişletmek için tıkla ... İngilizce yaptım zaten
The Schook' Alıntı: bu cümleyle iyi felsefe yapılır. not aldım bir kenara. forumda ingilizce dışında diğer yabancı diller yasak olmak. Genişletmek için tıkla ... İngilizce yaptım zaten
Baydırman Moderator İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. naber ağabey?
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: aleyküm selam. naber ağabey? Genişletmek için tıkla ... Bildiğin gibi.